Як вибрати жіночі туфлі: секрети вдалої покупки*

Як вибрати жіночі туфлі: секрети вдалої покупки*
Сьогодні, напевно, складно знайти жінку, яка б відмовилася б від ще однієї пари новеньких туфель. І не дивно! Адже вдало підібрані туфлі можуть ідеально доповнити будь-який образ. Їх можна носити як з вечірніми сукнями, діловими костюмами, так і з джинсами чи брюками. Гарні туфлі додають впевненості в собі, дозволяють виділитися серед натовпу. До того ж, щоб вибрати свою ідеальну пару туфель сьогодні не обов’язково їхати за десятки кілометрів – для цього достатньо відвідати інтернет-магазин взуття.

В чому переваги такого сервісу?

1. Величезний асортимент взуття. Сайт інтернет-магазину вміщає значно більшу кількість туфель, босоніжок, кросівок, макасинів, ніж полиці місцевих бутиків. До того ж, прямо на сайті компанії ви можете дізнатися про всі характеристики бажаної пари взуття та побачити його на фото.
2. Надання професійних консультацій. Навіть якщо ви не впевнені в тому, яку пару туфель краще придбати, чи будуть вони підходити під ваш образ, консультанти спеціалізованого інтернет-магазину допоможуть впоратися з вирішенням цих питань.
3. Зручний сервіс. Сьогодні з’явилася можливість не просто купити вподобану пару взуття в інтернет-магазині, а й повернути його, якщо розмір чи вигляд вас не влаштовує.

Яких правил варто дотримуватись, обираючи жіночі туфлі?

• Ніколи на економте на туфлях. Доведено, що дешеве взуття не лише швидко зношується, втрачає свій вигляд, а й негативно впливає на здоров’я наших ніг. Саме тому найкраще надавати перевагу туфлям зі стійкою колодкою з натуральних матеріалів. Знайти такі можна на favoriteshoes.com.ua.
• Не буває універсальних туфель. Якщо високим жінкам підійдуть туфлі з вузьким і довгим «носом», то низьким варто надати перевагу моделям із заокругленою носовою частиною. Разом з тим, різні види жіночих туфель поєднуються з різними образами.
• Не купуйте взуття для того, щоб сидіти чи стояти в ньому. Туфлі повинні бути максимально зручними. Для цього міряти взуття рекомендують у післяобідню пору.
• Завжди приміряйте обидві туфельки. Вага повинна розподілятися по всій стопі рівномірно.
• Не купуйте тісне взуття. Такі туфлі будуть натирати, викликати дискомфорт під час ходьби. До того ж, далеко не все взуття потім розношується.
• Надавайте перевагу відомим виробникам взуття. Брендові компанії дбають про власну репутацію і виготовляють туфлі під строгим контролем.

Ну а найкращим рішенням буде – придбати кілька пар взуття різного дизайну, з різною висотою каблука та поєднувати їх щоразу з іншим одягом.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати жіночі туфлі: секрети вдалої покупки*
28 листопад, 2019, 22:59