Як обрати дзеркальну камеру*

Як обрати дзеркальну камеру*
Отже, якщо ви вирішили придбати свою першу дзеркальну камеру, приймайте наші вітання. Неважливо від того, чи це рішення продиктоване бажанням стати професійним фотографом, чи вам просто до вподоби як велика дзеркальна камера виглядає у руках, купити фотоапарат буде непросто. вибір моделі буде нелегким через те, що пропозиція дуже широка. На полицях супермаркетів електроніки представлено більше десятка виробників з цілими лінійками моделей. Ми вирішили дати кілька основних порад щодо вибору дзеркальної камери.

5 аспектів вибору дзеркальної камери

Зовнішній вигляд камери вам не допоможе визначитись з вибором, вони всі виглядають майже однаково.

• Бюджет. Дзеркальну камеру ви знайдете на будь-який гаманець. Звичайно, ті, що коштують більше будуть якісніші та матимуть більший потенціал. Але дозвольте дати пораду. Не варто відкладати покупку, щоб підзбирати більше грошей та придбати потужну камеру. Краще вже починати робити знімки більш простішим приладом, заодно накопичуючи досвід, а вже пізніше придбати кращу модель.
• Бренд. Безумовно є вірні адепти у кожного бренду, але насправді виробник не є настільки важливим, і тому не варта перебільшувати його значення. У професійних руках камера будь-якого бренду може створити чудовий результат, як і навпаки. Якість картинки насправді мало чим відрізнятиметься. Є ще один важливий момент ви купуєте насправді не камеру, а цілу систему, а отже врахуйте і подальші свої витрати на спалахи, об’єктиви та інші аксесуари одного й того ж бренду.
• Потримайте камеру у руках. Більш важкі камери будуть хорошими при зйомках у складних умовах через більшу їх стійкість.
• Оберіть найважливіші параметри камери для вас. Розібратись повністю у начинці початківцю все одно не вдасться, тому варто визначити найголовніші для вас параметри. А це залежить від того, що саме ви плануєте знімати. Якщо для вас важлива якість картинки, звертайте увагу на характеристики матриці та процесору. В першу чергу це стосується розміру матриці, а також її розширення. Розмір майже завжди однаковий, а ось розширення може відрізнятись.
• Порівняти процесори буде ще складніше, бо виробники використовують різні. Але якщо ви обираєте камеру у одного виробника, то кращим процесором буде той, що новіший. Функції авто фокусу та кількість кадрів за секунду теж відносять до тих характеристик, на котрі треба звернути увагу. Авто фокус вибрати нескладно – за більшою кількістю точок.
• Спробуйте весь функціонал камери ще у магазині.
І наостанок, якщо ви вже визначились з моделлю, то будьте певні, що саме це і є найкращий ваш вибір, і тоді знімки у вас будуть виходити неперевершеними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: камера
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.