Як обрати якісні кросівки на осінньо-зимовий період*

Як обрати якісні кросівки на осінньо-зимовий період*
Настання зимового сезону зовсім не повинне стати приводом відмовитись від зручних кросівок. Сьогодні на щастя виробники пропонують дуже широкий вибір спортивного утепленого взуття. Жіночі та чоловічі кросівки на зиму потрібно обирати правильно, в залежності від того, з якою метою їх купують, для спортивних занять чи для щоденної носки.

Як обрати якісні та зручні кросівки на осінній та зимовий періоди


Щоб з настанням холодів було по-літньому зручно та затишно у кросівках, при покупці звертайте увагу на 4 головних моменти:

• Підошва кросівок. У зимовому взутті важливо, щоб підошва була масивною. Чим товстішою буде підошва, тим тепліше буде ногам. Також важливим моментом є наявність протектору на підошві. Це дозволить впевнено себе почувати з настанням ожеледиці при перших заморозках. Також протектор відсікає воду, якщо ви ненавмисне станете в калюжу чи потрапите під осінній дощ. Також дуже важливо, щоб підошва була ортопедичною, відповідала анатомії стопи людини.
• Матеріал, з котрого виготовлений корпус кросівок. Для літа пріоритетно обирати тканину або сітку, а ось для осінньо-зимового періоду кросівки мають бути виконані з витривалого до погодних умов, міцного і якісного натурального матеріалу – замші чи шкіри. Шкіра та замша гарно себе показують у носінні за несприятливих погодніх умов, легко чистяться, є довговічними.
• Дизайн. Класичні кольори у поєднанні з яскравими елементами у дизайні корпусу. Яскраві кросівки будуть піднімати настрій щодня, але також хорошим варіантом буде однотонний корпус кросівок. Відсутність малопрактичного декору у вигляді блискіток, стразів, металічних елементів (якщо мова йде про жіночі моделі) теж буде перевагою для взуття на холодний період.
• Розмір. На осінньо-зимовий період потрібно обирати взуття трохи більшого розміру для комфортної ходи щодня. Це потрібно не лише для того, щоб одягнути товстішу шкарпетку. Ногам повинно бути вільно, тоді вони не будуть мерзнути.

Всі інші характеристики тієї чи іншої пари кросівок теж важливі, але вже в меншій мірі. Серед них, наприклад, можна назвати можливість підошви до амортизації (досягається завдяки унікальним методикам у виробництві кросівок), дихаючі устілки, анатомічний корпус тощо.

Де замовити якісні кросівки на осінь та зиму

INTERTOP – найбільш відома мережа торгових точок та онлайн-платформ з продажу якісного взуття відомих торгових марок та поважних світових виробників. Працівники INTERTOP проконсультують вас та допоможуть обрати найзручнішу для вас модель зимових кросівок.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: взуття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як обрати дзеркальну камеру*
29 листопад, 2019, 00:44
Як обрати якісні кросівки на осінньо-зимовий період*
29 листопад, 2019, 00:23