Представили логотип Євробачення-2020

Представили логотип Євробачення-2020
Організатори представили офіційний логотип ювілейного міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2020, який відбудеться у Роттердамі (Нідерланди).

Логотип виконаний у формі переривчастого кола, складеного з прапорів країн-учасниць конкурсу в порядку їхньої першої участі, - пише УНІАН.

Автори відзначають спадкоємність нового логотипу: він навіяний символами конкурсів, які проводилися в Нідерландах в попередні роки. Новий логотип навіяний символами конкурсів, які проводилися в країні в попередні роки

"Він відповідає характеристикам голландського дизайну: мінімалістичний, експериментальний і інноваційний. Він розповідає історію, він барвистий, святковий і, що важливо, широко застосовується", - зазначила виконавчий продюсер конкурсу.

Раніше був оприлюднений офіційний слоган Євробачення-2020 - захід пройде під девізом Open Up ("Відкрийся"). Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року в місті Роттердам. На Євробаченні-2020 виступлять представники 41-ї країни.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Представили логотип Євробачення-2020
29 листопад, 2019, 00:12