Канікули закордоном – найкращий спосіб освоїти іноземну мову для дітей*

Канікули закордоном – найкращий спосіб освоїти іноземну мову для дітей*
В сьогоднішніх реаліях ніхто з батьків навіть не сумнівається в тому, що дитині знадобиться у житті іноземна мова, і сьогодні, у відкритому та мобільному світі, найбільш затребувані іноземні мови дітям викладають змалечку, часто як другу рідну. Найкращий спосіб освоєння іноземної мови – це постійна практика і спілкування з її носіями. В цьому сенсі можливість дитячого відпочинку за кордоном у безпечних та розвивальних літніх таборах – це найкраща можливість освоєння англійської, французької, німецької, чеської чи інших мов якісно та за короткі терміни.

Переваги літнього дитячого відпочинку закордоном


Сьогодні мовні табори для дітей закордоном є дуже поширеним та популярним видом відпочинку. У таких канікулах і викладачі, і психологи вбачають максимум переваг для дитини, що розвивається та знайомиться зі світом. Найбільш поширеним вибором прогресивних батьків є англомовні табори для дітей у США, Канаді та Великобританії.

• Занурення у англомовне середовище, де вивчення та освоєння розмовних навичок не буде завершуватись одразу після дзвінка на перерву, але триває протягом всього часу перебування дитини на відпочинку.
• Прогрес у спілкуванні досягається завдяки подоланню так званого «мовного бар'єру». Дитина стає більш впевненою у власних можливостях та почуває себе більш значимою.
• Нівелюється страх помилитись та сказати неправильно. Разом з тим відбувається постійна практична робота над помилками.
• Діти дізнаються про іншу культуру спілкування та співіснування не з книжок, а на практиці. Вони таким чином отримують унікальну можливість ширших поглядів на світотворення та людські взаємини.

Коли та кому варто скористатись можливістю літнього мовного табору
Перш за все така можливість цікавить майбутніх абітурієнтів закордонних ВУЗів. Щоб стати повноцінним студентом вищого навчального закладу, наприклад, у Британії чи США, студент повинен володіти англійською на дуже хорошому рівні, щоб розуміти викладачів та мати змогу донести іншим власні думки. Але у мовні табори регулярно приїздять діти, починаючи з 10-річного віку.

Програми студентських обмінів з проживанням


Це також хороша можливість добре освоїти іноземну мову. Різниця полягає у тому, що у випадку обміну з проживанням, студент мешкає у сім'ї свого викладача. Кількість та тривалість занять з вивчення мови, а також їх інтенсивність визначається ще до приїзду студента. Навчання продовжується у простому сімейному спілкуванні, і тому дуже швидко студенти починають вільно розмовляти і навіть мислити на іноземній мові, котру вивчають.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Канікули закордоном – найкращий спосіб освоїти іноземну мову для дітей*
29 листопад, 2019, 00:07