Вибір пацієнтів – Synevo*

Вибір пацієнтів – Synevo*
Точність лабораторних аналізів є необхідною для встановлення точного діагнозу. А це означає своєчасно почате та правильно проведене лікування. Іншими словами – швидкі та точні медичні тести підвищують шанси на одужання чи запобігання хворобі. Це чудово розуміють спеціалісти мережі європейських лабораторій Синево отзывы про яку допоможуть вам дізнатися більше. Головне завдання компанії – посприяти захисту життя та здоров’я населення України, допомогти лікарям та їхнім пацієнтам.

Чому Synevo?

Сьогодні проведенням обстежень та аналізів займається багато лабораторій. Однак чому ж більшість пацієнтів обирають саме Сінево? Для цього є кілька ключових причин:

• Суворе дотримання міжнародних стандартів якості. Підтверджено відповідними сертифікатами медичних організацій Великобританії, Німеччини та інших європейських країн. Регулярно проводиться зовнішнє оцінювання якості.
• Використання лише сучасного обладнання, реактивів та інших матеріалів.
• Високий рівень професіоналізму кожного співробітника. Лабораторії ретельно добирають персонал, оскільки це питання не лише репутації, а й комфорту та здоров’я клієнта.
• Повна анонімність і максимальна зручність для клієнта. Отримати результати аналізів можна як на руки, так і онлайн. Вам навіть не потрібно повторно відвідувати лабораторію, аби дізнатися результати діагностики.
• Високий рівень сервісу. Мета – зменшення дискомфорту для людини, яка хвилюється через необхідність проведення медичних обстежень. Атмосфера в лабораторіях сприяє тому, аби клієнт міг розслабитися.
• Доступність лабораторій. Мережа Synevo працює по всій Україні та постійно розширюється. Тому вам не доведеться далеко їхати, аби здати аналізи. Всього працює майже 100 лабораторій в різних європейських країнах.
• Швидке виконання замовлень. На отримання результатів доведеться очікувати не більше, ніж потребує обробка матеріалів.
• Цінова політика орієнтована на широке коло людей. Керівництво мережі лабораторій враховує фінансові можливості українців та намагається діяти відповідно до них. Однак потрібно розуміти, що якісні матеріали та обладнання просто не можуть бути дешевими.
• Великий вибір послуг. Близько 3 000 медичних тестів для перевірки стану всього організму.

Як скористатися?

Пройти обстеження чи здати аналізи в Сінево дуже просто. Потрібно лише вибрати найближчу лабораторію на карті та записатися на прийом. За необхідності спеціалісти нададуть докладні консультації стосовно підготовки до аналізів, вартості послуг та інших питань. Зв’язатися з представниками лабораторії ви можете по телефону чи будь-яким іншим способом, вказаним на сайті.

Радимо також прочитати відгуки людей, які вже стали клієнтами Сінево. Це допоможе скласти більш точне враження про якість обслуговування в лабораторіях цієї мережі. Пам’ятайте, що коли справа стосується здоров’я, потрібно по можливості вибирати лише найкраще. Несвоєчасно чи неточно зроблений аналіз може призвести до серйозних негативних наслідків.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Synevo
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.