Де придбати якісне обладнання для автосервісу?*

Де придбати якісне обладнання для автосервісу?*
Ви коли-небудь бачили автомобіль, який ніколи не ламається? Таких, напевно, не існує! Хочемо ми цього чи ні, але рано чи пізно кожне авто виходить з ладу в силу різних причин. У зв’язку з цим і попит на обслуговування автомобілів постійно збільшується. Але чи можна заробити на цій справі лише завдяки знанням та вмінням? Навряд! Для того, щоб привернути увагу якомога більшої кількості клієнтів, збільшити свій дохід та покращити рівень обслуговування, оптимальним варіантом стане закупівля якісного обладнання для автосервісів, значний асортимент якого представлений на garo.com.ua.

В чому переваги такої співпраці?

• Велика кількість діагностичного та підйомного обладнання для технічного контролю автомобілів. Мова йде про гальмівні стенди, стенди розвал-сходження, детектори люфтів підвіски, газоаналізатори, тестери бокового уводу, підвіски, діагностичні, мобільні та універсальні лінії, необхідні для визначення технічного стану автомобіля. Додатково можуть знадобитися і підйомники різних типів, 2- і 4-стієчні, ямні підйомники, а також підкатні домкрати. Наявність такого переліку устаткування дозволить обслуговувати не лише легкові, а й вантажні автомобілі.
• Висока якість представлених товарів. Перед потраплянням на ринок все обладнання проходить строгий технічний контроль з боку виробника. Завдяки цьому всі діагностичні та підйомні пристрої мають сертифікати відповідності нормам точності та якості.
• Наявність додаткових послуг. Компанія пропонує не лише придбати товар, а й скористатися послугами установки та налаштування устаткування. Разом з тим, не буде зайвим і підготовка працівників автосервісу для роботи на новому обладнанні висококваліфікованими спеціалістами компанії.
• Наявність гарантії. Все автосервісне обладнання продається разом з офіційною гарантією, яка передбачає обслуговування, ремонт та заміну зношених деталей. Разом з тим, кожен клієнт має можливість укласти договір про сервісне та післягарантійне обслуговування куплених пристроїв.

Ну а додатковим бонусом співпраці стане індивідуальний підхід до кожного клієнта. Працівники компанії являються висококваліфікованими спеціалістами у свої галузі і постійно оновлюють знання відповідно до технічного прогресу та вимог сучасного ринку. Завдяки цьому клієнт отримує повноцінну консультацію з приводу характеристик обладнання, умов його використання та має змогу обрати оптимальний варіант відповідно до поставлених завдань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де придбати якісне обладнання для автосервісу?*
29 листопад, 2019, 20:32
Вибір пацієнтів – Synevo*
29 листопад, 2019, 20:18