Майно фірми, яку пов'язують з президентом ФК «Волинь», арештували

Майно фірми, яку пов'язують з президентом ФК «Волинь», арештували
Правоохоронці наклали арешт на статки підприємства "Феміда-Інтер", яке пов'язують з президентом ФК "Волинь" та депутатом облради Василем Столяром (на фото).

Про це йшлося 5 червня під час засідання Луцького міськрайонного суду, - пише IA ZIK.

Суд розглядає справу щодо нібито ухилення від сплати податків обсягом понад 10,5 мільйона гривень.

Під час одного із засідань представник ТзОВ "Феміда-Інтер" Олександр Стасюк оголосив клопотання про зняття арешту, накладеного слідчим, із частини майна фірми, яке перебуває в заставі банку-іпотекодержателя.

З його слів, під арештом перебуває рухоме і нерухоме майно "Феміди-Інтер" вартістю понад 100 мільйонів гривень. Натомість Стасюк клопотався зняти арешт із частини майна.

"Там буквально може на три мільйони", – зазначив він.

Суд задля розгляду цього клопотання уже тричі робив перерву в засіданні. У сьогоднішньому засіданні з’явилися представники банку та представили частину потрібних документів, але не по всіх об’єктах. Тож у засіданні знову оголосили перерву.

Довідка

За інформацією волинських ЗМІ, власником ТзОВ "Феміда-Інтер" є депутат Волинської облради, президент ФК "Волинь" Василь Столяр. Він минулого тижня вийшов із прогубернаторської більшості "Нова Волинь" і вступив до фракції «Фронту змін».

Виконувач обов’язків голови волинського осередку партії Ігор Гузь під час прес-конференції 5 червня заявив, що на Столяра та його бізнес "чиниться шалений тиск".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Столяр, суд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пакращення
Відповісти
Вже сьогодні
Відповісти
Дивина та й годі. Столяр ухиляється від сплати податків, в цивілізованих країнах за таке кидають до в'язниці при чому досить на довго. А тут уже явно не безпідставні звинувачення, справа до суду дійшла. Обвинувачуваний обливає всіх брудом, а ЗМІ та громадськість його підтримує. Вас влаштовує мінімалка та прожитковий мінімум? То продовжуйте захищати великих дядь, які не платять до бюджету.
Відповісти
ну і добре що обливає всіх брудом, інші мовчать, лижуть дупу. Ну заплатить він до бюджету, а зарплата всеодно залишиться та сама, бо є крутіші дяді в Києві, які ту частину бюджету просто положать в свій карман.
Кажуть, що треба починати з малого, з самого себе, але в нашій країні треба починати з самого верху.
Відповісти
Шикарна позиція. Хай маленькі злодюжки гуляють, доки є великі. Я проти будь-якої злочинності.
Відповісти
проти злочинності - ну це утопія. мене трохи не так зрозуміли, я більш масштабніше дивився на стан речей.
Відповісти
"явно не безпідставні звинувачення" я могу тебе придумать в любой ситуации, даже если ты исправно платиш налоги, согласно действующего законодательства. Ввидо гибкости нашего законодательства, которое писали специально, чтобы потом "явно не безпідставні звинувачення" придумывать.
Відповісти
нема за кого голосувати -ці повії тільки вивіски міняють і з партії в партію скачуть-електорат для них сміття
Відповісти
комусь прейшов дорогу. чавлять
Відповісти
Неприємний тип - цей Столяр. Корчить з себе загадкового ковбоя. Бридкий тип. Після кількох слів розмови хочеться плюнути в небриту мордяку. Відштовхуючий.
Відповісти
Останні новини
Майно фірми, яку пов'язують з президентом ФК «Волинь», арештували
06 червень, 2013, 07:53