Луцьке ЖКП №7 не відповідає за будинок, де горіла нічліжка безхатченків

Луцьке ЖКП №7 не відповідає за будинок, де горіла нічліжка безхатченків
Зі слів директора ЖКП №7 Миколи Гарбарчука, його підприємство не відповідає за будівлю, в якій 5 червня горіла нічліжка безхатченків.

Тому він відкинув звинувачення мешканців будівлі, які називають ЖКП - одним з винуватцем виникнення пожежонебезпечної ситупції, - пишуть Волинські новини.

Нагадаємо, 5 червня ввечері у Луцьку на вулиці Захарова, 12 горіла прибудова до багатоповерхівки, в якій безхатченки організували нічліжку. Жителі будинку серед винуватців пожежі вбачають ЖКП №7.

Керівник комунального підприємства зазначив, що добудова вважається прибудинковою територією гуртожитку, який перебуває на балансі ОСББ «Світанок».

«Ці копії листів суперечать одне одному. Бо в одному написано, що гуртожиток належить ОСББ «Світанок». Відповідно прибудоване приміщення, то прибудинкова територія. І вирішуйте собі відносини. ЖКП №7 відношення до цього будинку немає. Я вже дзвонив заступнику міського голови і казав, що його головний архітектор підставив. Бо дав листа в якому написав, що за приміщення відповідає ЖКП №7», - розповів посадовець.

«Наш жек займається тими будинками, якими займається. Там же чітко написано, що треба вплинути на приватника, який не хоче вирішити питання у відносинах з ОСББ. Ми не займаємося обслуговуванням цього ОСББ, прибудинкової території та будинку, який на балансі ОСББ «Світанок». ЖКП №7 немає відношення до цього приміщення», - повідомив директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МенІ цікаво для чого нам ЖЕКи?77вони завжди ніпричому,незалежно від ситуації...
Відповісти
Директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук своєЇ роботи по будинках неробить ,в будинку протікає криша він каже ,що це не Їхня справа. ЗА ЩО ПЛАТИТИ!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьке ЖКП №7 не відповідає за будинок, де горіла нічліжка безхатченків
06 червень, 2013, 10:52