Вирок педофілу – 6 років

Вирок педофілу – 6 років
Лучанина засудили до шести років позбавлення волі за розбещення малолітніх.

Про це повідомила помічник прокурора міста Луцька Катерина Балас, пише Віче-інформ.

Адвокат переконував представників Феміди, що його підзахисний ні в чому не винен, оскільки дівчата до нього ходили добровільно.

Як виявилося, підсудний працював раніше водієм в училищі. Був розлучений з дружиною вже понад 20 років, однак проживали вони разом.

Останнім часом Василь щодня приходив додому напідпитку, а останнім часом ще й вихвалявся зв'язками із молодими коханками.

А одного разу дружина Лідія і сама стала свідком подібного.

Жінка виносила будівельне сміття і щойно завернула до гаражів, які розташовані поруч і належать одному з навчальних закладів області, побачила свого колишнього чоловіка. Він пристрасно бесідував із юною дівчиною.

Вона вмить забила на сполох. Як каже, дівчина була надто молодою, аби мати спільні справи із п'ятдесятирічним Василем.

Згодом Лідія помітила, що її колишній чоловік разом із юнкою замкнувся зсередини у гаражі. Жінка зателефонувала у міліцію, проте й правоохоронцям Василь не відчинив дверей. Міліціонери стукали, вимагали впустити їх усередину, однак потрапили у гараж лише тоді, коли вдалося розхитати двері і скинути внутрішню клямку.

Із напівтемряви до них вибігла неповнолітня дівчинка, яка голосно заплакала. За словами юнки, дядько Василь хотів її зґвалтувати.

Василь, у свою чергу, пояснював, що зачинився із дівчиною, коли помітив, що за ним пильнує його колишня дружина.

У міліції дівчина розповіла, що бувала там і раніше.

Приходили вони до дядька Василя разом зі своїми подругами Інною та Тамарою. Усім трьом «жрицям» кохання на той час ледве виповнилося дванадцять років. У такий спосіб юнки заробляли гроші.

Він підкликав дівчат на вулиці, запрошував піти з ним у гараж, де за елементарні послуги вони, мовляв, зможуть заробити двадцять гривень. Дівчата погоджувалися на таку пропозицію.

Однак платив за сексуальні втіхи юнкам замість обіцяних двадцяти тільки десять гривень. Іноді таки платив обіцяні 20 гривень.

Крім всього, він пригощав дівчат слабоалкогольними напоями.
Цікаво, що чіплявся Василь і до своєї родички, якій теж пропонував подібні заробітки. Втім ця дівчинка категорично відмовила своєму дядькові.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нічого не розумію: дівчата йшли на контакт добровільно, більше того, ще й за винагороду. За шо діда-то засудили? А з дівчатами хоч бесіду настановчу провели? Ну щоб наступного разу за 20 грн. не погоджувалися, а як мінімум за 100.
Відповісти
ппц людмила ты чего,он же их уговаривал пойти с ним,напаивал и т.п.и ты еще говорпишь что бы соглашались за 100 грн.???вообще нельзя соглашаться-_-
Відповісти