Мерія безплатно роздає дрова і теплий одяг

Мерія безплатно роздає дрова і теплий одяг
Луцький муніципалітет забезпечить малозабезпечені сім’ї дровами та теплим одягом.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

«У деяких з цих сімей ще й досі користуються пічним опаленням, а воду приносять з криниць. У тісних кімнатках туляться одне до одного по кілька дітей, у той час, коли їхні тато і мама турбуються лише про те, де взяти чергову чарку», - кажуть у міському центрі соціальних служб СДМ.

Днями соціальні працівники Центру та служби у справах дітей Луцької міської ради здійснили рейд по домівках найбільш кризових сімей. За результатами соціальних інспектувань, шести сім’ям будуть виділені дрова від КП «Зелене господарство» для обігріву домівок та забезпечено теплим одягом.

Не забувають про людей, які опинилися у складних життєвих обставинах, і лучани. На базі Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді діє кабінет екстреної допомоги (пр. Соборності, 18 (праве крило РАГСу), де можна отримати одяг усім, хто не в змозі його придбати за свої кошти. Тільки за останній місяць у кабінет надали допомогу теплим одягом колективи АТ «СКФ України» (публічне), «Кромберт & Шуберту», «Бізнес-Екіпажу».

Довідка

У Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на обліку перебуває 255 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, в яких виховується 475 дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мерія безплатно роздає дрова і теплий одяг
02 лютий, 2012, 14:50