Вимогу про блокування домену ЕХ.UA відкликано

Вимогу про блокування домену ЕХ.UA відкликано
Міліція відкликала вимогу про блокування файлообмінника ЕХ.UA. - повідомлення про це розміщене на сторінці файлообмінника в мережі Facebook.

Про це повідомляє УНН.

«Слідство розібралося, що факт розміщення на порталі неліцензійних продуктів не може стати причиною для блокування домену, тому вимога була відкликана. Тепер домен знову може бути включений, проте, сервера порталу все ще у міліції. Їх вилучення ніяк не сприяє встановленню особистостей п'яти осіб, які розмістили контрафактний контент. Більш того, після блокування домену встановити особи порушників стало неможливо», - йдеться у повідомленні.

Сервера були вилучені під приводом того, що на них можуть бути копії, розміщених порушниками продуктів Adobe.

Нагадаємо, представники файлообміннику заявили, що сервери в них не вилучали, а тільки заблокували роботу домену.

Нагадаємо, 31 січня працівники Міністерства внутрішніх справ вилучили 200 серверів сервісу зберігання інформації EX.UA у рамках кримінальної справи щодо порушення авторських та суміжних прав. Однак після цього через масштабну атаку українських хакерів перестала працювати більшість офіційних державних сайтів - Президента, СБУ, Кабміну та Верховної ради, бо комп’ютерні «диверсанти» в такий спосіб протестують проти закриття популярних файлообмінників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: інтернет
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.