Реконструкцію проспекту Волі в Луцьку може затримати «Луцьктепло»

Реконструкцію проспекту Волі в Луцьку може затримати «Луцьктепло»
ДКП "Луцьктепло" потрібно майже 4 мільйони гривень на реалізацію програми, в межах якої планується закриття котелень в будинках №4,8 на проспекті Волі.

Про це 10 червня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради розповіла заступник директора підприємства Тетяна Казачек.

З її слів, на 2013 рік в "Луцьктеплі" розробили інвестиційну програму.

На виконання програми потрібно 3,8 мільйонів гривень, які на підприємстві планують витратити на заміну насосного обладнання на всіх котельнях, реконструкцію теплових пунктів на проспекті Відродження та вулиці Ветеранів та закриття котелень, розташованих в підвалах будинків №4,8 на проспекті Волі.

Також вона повідомила, що під час закриття котелень доведеться перекрити проспект Волі, бо "тепловики" працюватимуть з трубами, які "йдуть" під вулицею.

"Ми плануємо це зробити до кінця серпня", - додала посадовець.

Натомість міський голова Микола Романюк зауважив, що в планах мерії влітку провести часткову реконструкцію проспекту Волі. Тому він запитав, чи не можуть "тепловики" завершити роботи раніше.

Казачек відповіла, що в липні працівники "Луцьктепла" необхідних робіт завершити не зможуть.

"Але ми намагатимемося все зробити менш як за добу. За ніч, щоб зранку проїжджу частину засипати щебенем і не заважати руху транспортних засобів", - мовила вона.я

Нагадаємо, реконструкція проспекту Волі мала відбутися влітку 2012 року, але так і не розпочалася через нестачу коштів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ця Козачек - засланий козачОк. з її приходом на підприємстві робиться мерва. люди під постійним страхом скорочення, втручається в ті процеси в яких зовсім нічого не тямить та тишком готує підприємство до продажу. усім відкрито заявляє що ні директор ні міський голова для неї не указ. ну просто Наполеон у спідниці.
Відповісти
Ця паскуда вже напрацювала і в рівненському КТП «Комуненергія», і в ТОВ «Рівнетеплоенерго», і в «Кіровоградтепло», і в КП "Теплотранссервіс" і всюди ледь від неї здихались. Дуже скандальна особа. ЇЇ єдине завдання - довести до банкрутства підприємство а потім продати, маючи з того не малий фінансовий зиск. З її звільненням Рівне полегшано зітхнуло.
Відповісти
Велика шана славетному Луцьку за те що забрав від нас цю Іуду Казачек.
Відповісти
Це точно. Чекайте підвищення тарифів.
Відповісти
Та нормальна жінка Казачек Т.В.. Да, запальна та емоційна, але коли з нею нормально побудувати відносини, то завжди можна домовитись і все узгодити та владнати.
Відповісти
Згідний на 100%,нормальна Казачек Т.В., толкова жінка! Деяким жінкам треба ще в неї повчитись!
Відповісти
Останні новини
Реконструкцію проспекту Волі в Луцьку може затримати «Луцьктепло»
10 червень, 2013, 13:41