Дисплеї для смартфонів та мобільних телефонів*

Дисплеї для смартфонів та мобільних телефонів*
Сучасна людина без смартфону – як без рук. А такий цінний гаджет треба ретельно оберігати, аби ненароком не пошкодити. Дисплей у смартфоні – одна з найбільш «ніжних» деталей. Зазвичай, її оберігають з допомогою захисних стекол та плівок, однак жодне скло не захистить від сильного удару при падінні апарату на тротуарну плитку. Бувають і інші причини несправностей дисплею. У більшості випадків його доводиться міняти на новий. Купити якісний екран для його заміни у смартфоні або мобільному телефоні можна в інтернет-магазині FixUp. Докладно з пропозиціями магазину можна ознайомитися на сайті https://fixup.ua/displei.

Несправності телефонних дисплеїв

Механічне пошкодження – поширена причина виникнення необхідності заміни дисплею. Навіть якщо пошкоджений екран продовжує працювати, користуватися ним не рекомендується. Через тріщини, що виникли при пошкодженні, всередину апарату можуть проникати пил та волога, а це тільки ускладнює ситуацію і згодом може призвести до необхідності більш серйозного ремонту. Якщо на екрані з’явилися навіть невеликі тріщини, якщо дисплей при включенні телефону нічого не показує або зображення має видимі дефекти – треба звертатися у майстерню по ремонт.

Втім, відремонтувати матрицю в смартфоні можливо далеко не завжди. У сучасних апаратах, щоб забезпечити герметичність та невелику товщину, LCD екран склеюють з сенсором по всій площині. Такий модуль дуже компактний, але дуже мало ремонтоздатний: його надто складно розділити, не пошкодивши. Отже, залишається тільки таке рішення – замінити його, що можуть виконати спеціалісти у майстерні.

Телефонні екрани та дисплейні модулі від магазину FixUp

Пропозиції магазину спростовують хибне твердження, що в Україні неможливо придбати екран для смартфону належної якості. Спеціалісти магазину працюють таким чином: вони порівнюють пропозиції різних постачальників, встановлюючи їхні дисплеї послідовно на один апарат. Це дає змогу вибрати дисплей, який за своїми технічними показниками не відрізняється від оригінального. Тільки такі вироби потрапляють у магазин та у фірмовий сервісний центр FixUp.

Процедура купівлі в інтернет-магазині дуже проста: замовлення можна оформити просто на сайті, вказавши контактні дані та спосіб доставки. В залежності від свого місцезнаходження та виду доставки, клієнт отримує покупку через 1-4 дні. Ціни у магазині цілком доступні. А представники сервісних центрів можуть купувати деталі за ще вигіднішими цінами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смартфон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати диван*
01 січень, 2020, 00:37
Дисплеї для смартфонів та мобільних телефонів*
01 січень, 2020, 00:18