Зарубіжні онлайн-покупки: 6 рад новачкам*

Зарубіжні онлайн-покупки: 6 рад новачкам*
Покупки в інтернет-магазині - це зручно і вигідно. Здавалося б, процес вибору товару і оформлення замовлення максимально прозорий і зрозумілий. Але онлайн-торгівля має безліч нюансів, незнання або неувага до яких може неабияк зіпсувати настрій. Перед покупкою прислухайтеся до наших порад.

Перевірте розмір

Поширена причина невдалих покупок - неправильний розмір. Ви можете повністю знати, що у вас «емочка», але, перш ніж замовляти обов'язково звіртеся з таблицею, зазначеної на сайті. Ідеальний варіант - пройтися по торгових центрах, приміряти вподобані речі або взуття конкретного бренду і записати відповідний розмір. Ця рекомендація також відмінно працює з сумками. Читаючи опис, складно уявити, як сумочка буде виглядати в реальності. Радимо «приміряти» виріб такого ж розміру в оффлайн-магазині.

Скористайтеся послугами форвардингового сервісу


Не турбуйтеся, якщо товар, який сподобався є тільки у одного продавця, але він не робить доставку в Україну. На допомогу прийдуть форвардінгові сервіси. Компанія «Нова Пошта Інтернешнл» здійснює пересилку товарів з США, Великобританії і Польщі. Вам необхідно лише зареєструватися на сайті NP Shopping і отримати адресу складу, на який буде відправлена посилка з інтернет-магазину. Звідти її переправлять в відділення «Нова Пошта» того українського міста, який ви вкажете при оформленні.

Не робіть імпульсивних покупок

Спочатку уважно прочитайте опис товару і характеристики. Звертайте увагу на текст, вказаний дрібним шрифтом. Якщо на сторінці товару є відгуки - обов'язково вивчіть. Чужий досвід - прекрасний шанс уникнути розчарувань.Не забувайте про знижкиЯк правило, своїм клієнтам і зареєстрованим користувачам магазини регулярно надсилають інформацію про поточні акції і знижки.

Не ігноруйте подарункові купони.

Заповніть профіль в особистому кабінеті: багато продавців роблять приємні подарунки в день народження клієнта. Навчіться користуватися прайс-агрегаторами і подивіться, скільки коштує вподобана річ на інших торгових майданчиках.

Не розголошуйте секретних даних про банківську карту

При оплаті необхідно ввести номер своєї банківської картки. Не забувайте, що будь-які інші відомості - паролі і пін-коди є секретною персональною інформацією. Для оплат в інтернет-магазинах зручно завести спеціальну банківську карту або зареєструвати віртуальний цифровий гаманець в електронній платіжній системі.

Не відволікайтеся при оформленні замовлення

Перевірте кожне введене слово. Особливо, якщо ви не дуже добре знаєте англійську. Зверніть увагу, що деякі сайти з метою безпеки відключають можливість копіювання. Це означає, що всі дані доведеться вводити вручну. Уважно прочитайте умови оплати і доставки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Зарубіжні онлайн-покупки: 6 рад новачкам*
26 січень, 2020, 00:22