Політики завжди хотіли використати освітян, – віце-мер Луцька

Політики завжди хотіли використати освітян, – віце-мер Луцька
Перший заступник міського голови Луцька Святослав Кравчук розповів, що освітяни інколи піддавалися адміністративному тиску політиків.

"З 1994 року я працюю з освітянами... Та в усі часи різні політики хотіли використати освітян для вирішення своїх політичних проблем. А в освіті працюють свідомі, інтелектуально розвинуті люди, які реально розуміють ситуацію, і треба віддати їм належне – освітяни завжди могли розібратися в політичних перипетіях та мали власну думку", - розповів посадовець в інтерв'ю газеті Луцький замок, опублікованому на сайті Волинської облради.

"Хоча інколи доводилося іти всупереч власним переконанням та підтримувати політичну партію через адміністративний тиск, і це ні для кого не є секретом, через побоювання, що виженуть з роботи чи зменшать зарплату", - додав чиновник.

Водночас він зауважив, що нинішні політики розуміють, що, аби посісти відповідну посаду, треба обов'язково заручитися підтримкою освітянської галузі, що має відповідний вплив на електорат.

"На жаль, у нас в Україні немає жодної політичної партії, члени якої б вірили в партійну ідеологію та партійні програми, незалежно від власного місця роботи. Тому чим менше часу залишається до наступних виборів, тим активніше політики намагаються залучити до себе освітян", - мовив Кравчук.

Насамкінець він висловив переконання, що освітяни розуміють популізм багатьох політичних гасел та ставатимуть на бік лише тих політиків, які дійсно турбуватимуться за місто.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перепрошую, ця новина про що? Актуальність коментаря чим обумовлена?
Відповісти
"На жаль, у нас в Україні немає жодної політичної партії, члени якої б вірили в партійну ідеологію та партійні програми" - это из собственного опыта?
Відповісти
щось забагато сьогодні уваги пану заступнику мера. уже друга публікація!
Відповісти
як всігда вразив.для лохтората пайдєт..коли такі вже зникнуть на пенсіїї..і діти вже при дєлі і зяті пракурори..нє дальше..що за бидло ті голови партій що таких держать..дінозавр радянський!дайош кривицького!пора в студію пановій..
Відповісти
А хто ж чинив адміністративний тиск на освітян, що вони аж побоювалися втратити роботу? Чи не сам пан Святослав, коли возив Палицю по школах?
Відповісти
не вщот..общибся...більше брати не буде..(палиць по школах)..ну хіба що за отдєльну плату до оплати..
Відповісти
А хто автор цього маразму в "Луцькому Замку"?
Відповісти
«…освітяни завжди могли розібратися в політичних перипетіях та мали власну думку". Усе з точністю до навпаки. В «віце-адмірала», чи то, ба, в «віце-мера», коротка, як в зозулястої курки, пам'ять на події. Кравчук забув, як напередодні останніх виборів був поводирем Палиці по школах і медичних закладах, де своєю присутністю впливав на хід подій. Саме завдяки йому чинився шалений тиск на заляканих людей цієї категорії. Саме він за вказівками перетворював цю категорію людей в політичне м'ясо, яке завжди можна кинути під танк. Кривить, як завжди, душею чоловік. Людська мерзотність не буває одноплановою, не проявляється лише в одній площині. Якщо людина - мерзотник, то вона мерзотник в усьому. А щодо газетки тиражем кілька сотень примірників, то в ній давно криза жанру. З приходом нині діючого тупого редактора. Чергова наочність: служиш начальникам - будеш працювати. Це Шиба його вискіпав зі смітника по земляцтву. Незабаром буде ставити в цій муніципальній ганчірці тролейбусні талони.
Відповісти
яскравий приклад.вчителі не зашугані вони зразу якісь перелякані..жаль дітей..
Відповісти
Я памятаю як у нас у садочку агытували за хпалицю. Ы що тепер той кравчук буде фуйню розповідати. Хай де у крилова повчиться.
Відповісти
Напоминает анекдот про аутотренинг - " я не усрался, я не усрался"
Відповісти
Можна з інтерв'ю витягнути 4 речення - і все зовсім у іншому світлі... А розмова була зовсім не про те, для тих, кому цікаво - http://volynrada.gov.ua/masmedia/sogodni-osvityani-pochinayut-ne-prosto-davati-znannya-dityam-namagayutsya-yikh-navchiti-vch
Відповісти
Останні новини
Політики завжди хотіли використати освітян, – віце-мер Луцька
10 червень, 2013, 17:30