У селі на Волині ‒ новий ФАП. ВІДЕО

У селі на Волині ‒ новий ФАП. ВІДЕО
У селі Ладинь Любомлського району відкрили оновлений фельдшерсько-акушерський пункт.

На урочистому відкритті сільського ФАПу побував голова облдержадміністрації Борис Клімчук, - йдеться в сюжеті Телевізійного центру Ковель.

Аби мати достойний сільський ФАП, в селі Ладинь вирішили капітально відремонтувати приміщення колишньої бібліотеки-клубу. Задум територіальної громади підтримали керівництво району та ТМО Любомльського та Шацького районів. Роботи профінансували за кошти районного бюджету. Загальна кошторисна вартість нового об'єкта сільської медицини - понад мільйон гривень.

Почесним гостем на відкритті об'єкта був Борис Клімчук. Оглянувши приміщення нового ФАПу — а після ремонту тут обладнали приймальню, фізіотерапевтичний, маніпуляційний та оглядовий кабінети, а також кімнати для прийому хворих та щеплень, - керівник виконавчої влади в області залишився задоволений побаченим.



Завідувач ФАПу Наталія Савюк у медицині вже 18 років. Дванадцять з них віддала роботі в селі Ладинь. Тут її знають і цінують і як фахівця, і як людину.

На порядку денному місцевої влади — ремонт клубу в селі Ладинь та облаштування вуличного освітлення у всіх селах сільської ради. Підтримку амбітним планам ладинців пообіцяв і Борис Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: медицина
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.