Apple показала iPhone майбутнього. ФОТО. ВІДЕО

Apple показала iPhone майбутнього. ФОТО. ВІДЕО
На щорічній конференції розробників WWDC 2013 Apple презентувала суперпотужний компʼютер Mac Pro та iPhone з випуклим екраном.

Захід розпочався 10 червня у Сан-Франциско, ‒ пише ТСН.

Варто зауважити, що Mac Pro теж має круглий екран, вбудований в блискучий чорний полірований корпус. Це ‒ циліндр висотою 25,1 см і шириною 16,8 см. Така форма дозволяє користувачеві працювати одразу з трьома екранами (зліва, справа і посередині), а також отримувати більш якісне графічне зображення.

Новий компʼютер не має ні жорсткого диска, ні дисковода. Замість цього Mac Pro має PCIe флеш-памʼять, що дозволяє системі передавати дані зі швидкістю 20 Гб в секунду.

Початок кампанії з просування Mac Pro на ринок планують на наступний квартал. Ціна циліндричного компʼютера поки не визначена.

А от iPhone нового покоління з опуклим дисплеєм взагалі не має клавіші регулювання гучності та повернення в меню. Такий дисплей дозволяє створити ефект 3D. Ця новинка тільки запатентована і може зʼявитися як iPhone 7 через рік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Статтю написав якийсь повний кретин! Mac Pro це системний блок, ніякого круглого екрана він не має і мати не може. Да і нового iPhone7 Apple на WWDC 2013 не презентувала і близько (а тільки нову операційну систему). Пост не пишіть х@йню!!!
Відповісти
ахах)) повністю згідний
Відповісти
ПОвністью погоджуюсь....пост написав фігню навіть не перевірив.
інформацію толком.
Новий айфон буде лише в осени цього року.
про круглий екран знову утка...ще й яка.
посту будь-ласка давайте писати такі статті людям, які дійсно розуміються на техніці.І хочаб хай редактор перевіряє їх...а то ця статя ставить під сумнів достовірність інших статтей.
Відповісти