Прокуратура сфабрикувала кримінал проти мене, ‒ професор з Волині

Прокуратура  сфабрикувала кримінал проти мене, ‒ професор з Волині
Доктор медичних наук, професор Григорій Стеценко вважає, що в прокуратурі проти нього фабрикують справи, щоб він не повернув своє майно.

Про це науковець написав у Колонці автора на ВолиньPost.

Нагадаємо, Стеценко з 1996 року займав посаду ректора Луцького біотехнічного інституту. Однак, в 2012 році його звільнили, звинувативши в розкраданні майна освітнього закладу. Тривалий час він судився з власниками вишу, вимагаючи повернення на посаду.

Того ж 2012 року, стверджує Стеценко, заручившись корупційними зв’язками прокурора Андрія Параки та суді Вищого Господарського суду України Алли Демидової, один з засновників вишу "розробив схему рейдерського захоплення куплених приміщень і всієї власності".

Зокрема, каже екс-ректор, йому "шили" відразу 7 справ, а з його незаконно вилучили документи, які підтверджують, що Стеценко є власником приміщень.

Також він стверджує ніби правоохоронці спеціально забрали його хворого з лікарні, незважаючи на те, що в нього був гіпертонічний криз.

"Так мені влада "дякує" за те, що я без жодної копійки із бюджету побудував сім приміщень для навчання студентів, побудував першу у Західному регіоні України серед навчальних закладів православну церкву, зекономив для держави більше 70 млн. грн., підготувавши більше 2000 фахівців, сплатив до бюджету біля 10 млн. грн., дав постійну роботу більше 100 особам", - пише Стеценко.

Тож, він просить голів комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Андрія Кожемякіна та комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя Сергія Ківалова ініціювати перевірку діяльності правоохоронців.

"Я до кінця буду захищати свою честь і гідність у своїй державі, і якщо не отримаю розуміння я буду змушений звернутись до Європейського суду та інших міжнародних організацій по захисту прав людини", - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка влада,такий і порядок!
Відповісти
Рука руку миє.
Відповісти
Стеценкам немає виправдання. При іншій владі вони давно висіли б на стовпах або довували б вольфрам в шахтах Сибіру. Більше нещастя Волині не завдав ніхто за останні 100 років. Вони випустили в світ сотні "спеціалістів", які взагалі нічого не знають. Це - опосередкований підрив економічного і морального устрою держави.
Відповісти
Проте водночас і ті, хто прийшов до влади після Наді і Гріши - ані на грам не кращі від них. Вже давно і ні для кого не секрет, що гнятюки навіть дипломи продають, не говорячи про екзамени, години "своїм" викладачам і все інше... Тобто, "спеціалісти" як були нікудишніми, так і будуть. А гнатюки накрадую, як Стеценки і самі підуть...
Відповісти
Стеценко - нормальна людина. Проте час зараз такий, мяко кажучи, скотський. Гребуть все, що можна. Тому і він постраждав. Але є надія, що все зміниться.
Відповісти
Для Стеценків уже нікрли ніщо не зміниться-катюзі-по заслузі!
Відповісти
Останні новини
Прокуратура сфабрикувала кримінал проти мене, ‒ професор з Волині
12 червень, 2013, 13:21