Samsung notebook 9: чому варто придбати ноутбук-трансформер?*

Samsung notebook 9: чому варто придбати ноутбук-трансформер?*
Сьогодні, напевно, складно знайти людину, яка б нічого не чула про знаменитий бренд «Samsung». І не дивно! Адже на протязі багатьох років компанія являється світовим лідером у сфері виробництва телекомунікаційного, цифрового медіаобладнання та напівпровідників. Кожен пристрій від Samsung – це поєднання сучасного дизайну та високої якості. Не став виключенням і samsung notebook 9, придбати який тепер можна і в нашій країні.

Якими перевагами володіє новенький ноутбук-трансформер?

1. Стильний дизайн. Клавіатура з підсвіткою, срібне забарвлення, сенсорний 13,3-дюймовий IPS-екран, можливість розкладання на 360 градусів – далеко не всі переваги портативного пристрою, які уже з першого погляду привертають увагу користувачів.
2. Функціональність. Samsung notebook 9 має потужний процесор Intel Core i7-8565U та 8 ГБ оперативної пам’яті, завдяки чому може впоратися з більшістю професійних функцій, серед яких: обробка відео та фотоконтенту, вирішення задач математичного моделювання, забезпечення високого рівня ігрової продуктивності, робота з 3D-зображеннями, і не тільки. До того ж, оснащений мікрофоном дальнього поля, даний ноутбук здатний чітко вловлювати потрібний звук.
3. Надійність. Для того, щоб зробити Notebook 9 ще надійнішим за попередні, його обладнали металічним каркасом та конструкцією із магнієвого сплаву, що виявилась портативною, як і сам пристрій. Ну а задля додаткового захисту від сторонніх посягань ноутбук-трансформер має сканер відбитка пальця та апаратний модуль TPM 2.0.
4. Простота користування. Крім додаткового стилуса для створення ескізів та заміток, ноутбук має зручну зарядку. Тепер не потрібно сидіти вдома і чекати, поки пристрій зарядиться. Завдяки порту USB Type-C Notebook 9 можна запросто зробити це на ходу, використавши сумісний акумулятор. Ну а маленька вага пристрою (1,1 кг) стане додатковою перевагою для тих, хто постійно знаходиться в русі і бере «помічника» з собою.
5. Автономність. За словами виробника пристрій може працювати на одному заряді на протязі рекордних 14 годин.

Кому підійде Samsung notebook 9?

Новий пристрій від Samsung – універсальна річ, завдяки якій ваше життя уже не буде таким, як раніше. Він стане ідеальним помічником для тих, хто:

• Багато працює не тільки в офісі, а й вдома;
• Любить вчитися;
• Не уявляє своє життя без подорожей з комфортом;
• Обожнює переглядати фільми та грати ігри з рідними чи друзями;
• Цінує практичні та функціональні пристрої.

Як зекономити на покупці ноутбука від Samsung?

Для вирішення цього питання сьогодні не доведеться нікуди йти чи їхати. Чому? Достатньо звернутися в один із сучасних інтернет-магазинів, який займається реалізацією комп’ютерної техніки на протязі тривалого часу. Прикладом такої компанії в нашій країні являється інтернет-магазин «Stylus», в якому вам запропонують значний асортимент ноутбуків з гарантією та проконсультують з приводу доцільності покупки. Ну а зекономити додаткові кошти допоможуть акції та знижки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Samsung
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.