Ранфорс: комфорт та якість дорослим і дітям на радість*

Ранфорс: комфорт та якість дорослим і дітям на радість*
Часто люди помилково вважають, що Ранфорс - це синонімічна назва бязі. Однак ці матеріали відрізняються насамперед тим, що Ранфорс виготовляється із більш тонких і міцних волокон. Через невисоку вартість постільні комплекти із нього іноді викликають певну недовіру. Та й сама назва звучить дещо незвично для вітчизняних покупців. Справа в тому, що такий різновид полотна спочатку виготовляли за кордоном. Звідти і прийшла назва тканини.

Собівартість виробництва постільної білизни порівняно невисока, тому так легко вдається домогтися оптимального співвідношення ціни і якості. Тому комплект Ранфорс - правильне рішення для вашої спальні.

Основні характеристики постільної білизни Ранфорс

постільна білизна Ранфорс
постільна білизна Ранфорс

1. Натуральний матеріал. У більшості випадків при виготовленні Ранфорса використовуються тільки натуральні волокна. Іноді туди додається поліестер, але не більше 20%.
2. Висока щільність при м'якості і шовковистості. Ця властивість досягається завдяки особливому полотняному переплетенні кручених волокон.
3. Довговічність. Забезпечується за рахунок порівняно високої щільності тканини. Постільна білизна з Ранфорса витримує велику кількість прань. І навіть після тривалого використання залишається візуально привабливою та яскравою. Ця тканина не скочується, не сідає і не вигоряє.
4. Комфортність. Придбавши комплекти постільної білизни Ранфорс, ви забезпечите собі неперевершене відчуття комфорту, оскільки матеріал може прогріватися до температури приміщення і підтримувати певний необхідний баланс для організму. У літню спеку в такому ліжку буде прохолодно, а взимку вдасться зігрітися.
5. Гігроскопічність. Тканина не дає сплячій людині спітніти під ковдрою. Навіть після поглинання виділень організму простирадло і підковдра залишаються сухими. Саме тому рекомендуємо купити постільну білизну Ранфорс для дітей.
6. Повітропроникність матеріалу дає можливість шкірі взаємодіяти зі свіжим повітрям.
7. Не електризується, не збирає статичну електрику. Це завжди буде впливати на якість сну.
8. Гігієнічність. Для того, щоб пофарбувати матеріал, застосовуються високоякісні барвники з високою стійкістю, завдяки чому полотно зберігає свої візуальні характеристики навіть через кілька років використання.
9. Не потребує прасування. Ранфорс майже ніколи не мнеться і завжди має привабливий візуальний вигляд.
10. Простота в догляді. Потрібно періодично прати постільну білизну Ранфорс у воді рекомендованої температури.

постільна білизна Ранфорс
постільна білизна Ранфорс


Як бачите, функціональність, естетичність і практичність забезпечили матеріалу визнання покупців. Однотонні, з малюнком, візерунком або принтом постільні комплекти з Ранфорсу прикрасять спальню в будь-якому стилі. А 100% натуральний склад гарантує комфорт під час сну.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.