Перед пунктом пропуску «Ягодин-Дорогуськ» – черга із майже 700 вантажівок

Перед пунктом пропуску «Ягодин-Дорогуськ» – черга із майже 700 вантажівок
У зв’язку із тимчасовим закриттям частини пунктів пропуску через державний кордон України в міжнародному пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» утворилась черга близько 700 вантажівок.

Про це повідомляє Волинська митниця Держмитслужби.

Відзначають, значна кількість транспортних засобів комерційного призначення здійснює перевезення товарів, що підлягають проведенню ветеринарно-санітарному контролю в ЄС.

Республіка Польща повідомила, що пункт ветеринарного контролю в МАПП «Дорогуськ» працює з 09.00 до 18.00 год. В середньому за один день здійснюють оформлення до 30 транспортних засобів комерційного призначення, що переміщують товари, які підлягають ветеринарному контролю, при наявних на сьогодні в зоні контролю ветеринарної служби Республіки Польща близько 70 вантажних автомобілів.

Аналогічні пункти ветеринарного контролю працюють на суміжній стороні пунктів пропуску «Рава-Руська-Хребенне» (цілодобово) та «Краківець-Корчова» (з 09.00 до 18.00 год.).

Волинська митниці Держмитслужби рекомендує направляти транспортні засоби комерційного призначення, що переміщують товари, які підлягають ветеринарному контролю в Польщу, до пунктів пропуску «Рава-Руська-Хребенне» та «Краківець-Корчова» заздалегідь спланувавши маршрути, спираючись на інформацію інтерактивної карти черг перед пунктами пропуску.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Перед пунктом пропуску «Ягодин-Дорогуськ» – черга із майже 700 вантажівок
19 березень, 2020, 18:15