Лучанка каже, що син екс-мера застосував до неї фізичну силу

Лучанка каже, що син екс-мера застосував до неї фізичну силу
Інспектор ГО «Захист прав споживачів» Тетяна Дацишина стверджує, що син колишнього мера Луцька Анатолія Похи Сергій штовхав її та питав, чого вона не в психлікарні.

Громадська активістка каже, її увагу привернула нова "точка" з морозивом, яка з'явилася на одній з вулиць міста, - пише ТРК «Аверс».

За словами жінки, здивувало її розташування. Усього півтора метра від дороги та ще менше від смітника. Солодощі ж продають без упаковки - просто на відкритому повітрі.

«Питання задаю: Яке морозиво ми купляємо? Є якісь документи на це морозиво? Як споживач. Вона каже: В мене нема ніяких документів… Споживач може попитати будь-який документ точки, чим торгує, яку якість товару. Щоб не потім вже в лікарні виясняти чи з’їв ти морозиво з кишковою паличкою чи ні?», - повідала Дацишина.

Натомість, як розповіла інспектор, продавчиня відмовилася щось пояснювати та почала телефонувати своєму шефу. Той в свою чергу, з’явився на місці досить швидко. Щоправда, стверджує жінка, замість того, аби дослухатись до її зауважень, почав обурюватися, справа навіть дійшла до штурханини.

«Вискочив хазяїн, на відеокамеру зазнято, як він почав мене штиркати. Що ти, каже, прийшла? Із всіх його слів, я тільки зрозуміла дві речі - чого я припхалася, чому я не лежу в психіатрічній клініці і що він син Анатолія Похи... Він сказав, що я тебе построю, ти будеш мати, тебе звільнять з роботи, ти працювати не будеш. - Це просто на мою фразу: Покажіть будь-ласка санітарну книжку», - розповіла громадська діячка.

Натомість її опонент усе заперечує. Каже, саме інспекторка стала ініціатором скандалу. Мовляв, прийшла, та одразу почала сваритись і погрожувати, що завтра торгової точки з морозивом тут взагалі не буде.

«Прийшла ця людина до мого продавця, який тут працював і сказала: через сорок хивлин, щоб я вас тут не бачила. Я перевіряючий орган… Прийшли, ні посвідчення не показали, нічого», - каже Сергій Поха.

Тим більше, переконує, не застосовував до жінки фізичної сили. А щодо правомірності торгівлі - одразу демонструє документи.

«Рішення міської ради. Додаток до договору. Договір про встановлення особистого строкового сервітуту. За який я плачу кошти… Ця людина держслужбовець, яка хотіла збити з даної точки гроші. Я так поняв. І коли вона поняла, що тута такого не буде, вона почала придумувати, що хтось до неї застосовував фізичну силу», - констатував директор ТзОВ «Ілман» Сергій Поха.

Щоправда, чи саме у цьому місці має стояти морозиво розібратись тяжко. Та й санітарної книжки продавця підприємець нам так і не показав, хоча й обіцяв.

На місце скандалу викликали правоохоронців. Дільничний відібрав пояснення в обох сторін та обіцяв розібратись.

Керівник громадської організації «Захист прав споживачів» Генадій Кожевніков таке розташування торгового об'єкта прокоментував так: «Це явне порушення - це постійна пилюка, це все осідає, це вихлопи газів… Ми зараз готуємо відповідне звернення до інспекції по захисту прав споживачів і готуємо звернення в департамент міської ради. Там всі дані виписані на цього суб’єкта, хай вони ідуть перевіряють».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: споживач
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно.Давно пора.Ще й виступає проти старших.
Відповісти
Цю Дацишину дійсно треба в Липини відіслати...
Відповісти