Де в Україні придбати найновіші моделі автомобілів Volvo?*

Де в Україні придбати найновіші моделі автомобілів Volvo?*
Давно шукаєте надійний та сучасний автомобіль? Тоді модельний ряд знаменитого шведського бренду Volvo – ідеальне рішення для вас. Чому саме Volvo? Уже на протязі багатьох років компанія займається виготовленням інноваційних легкових, вантажних автомобілів, автобусів, будівельних машин, корабельних двигунів та, навіть, пристроїв для космічної та авіаційної галузей. Кожен автомобіль від даного бренду – це поєднання сучасного дизайну, інноваційних технологій та надійних матеріалів. Не став виключенням і новенький Volvo XC40, придбати який тепер можна в офіційному дилерському центрі http://kharkiv.volvocarsdealer.com/new-cars/xc60/.

Якими перевагами володіє інноваційний Volvo XC40?

• Оригінальний дизайн. Скандинавський стиль, продумана система організації багажного простору, ексклюзивні аксесуари, легкосплавні колісні диски, контрастний дах, сучасне оздоблення салону (шкіра, текстиль) – це далеко не всі переваги нового автомобіля від шведського бренду. Крім цього, Volvo XC40 можна придбати у 3-х різних комплектаціях. Серед них: Momentum (преміум-клас), R-Design (спортивний варіант) та Inscription, що вирізняється ексклюзивними матеріалами, інтелектуальними технологіями і підвищеним комфортом.
• Високий рівень безпеки. Для того, аби автомобіль став максимально надійним помічником для кожного водія, його обладнали надувною завісою, ременями з системою підготовки до зіткнення, функцією утримання смуги руху, системою запобігання з’їзду на зустрічну смугу, обмежувачем швидкості, захисним каркасом з надміцної сталі, дворівневими подушками безпеки, системою захисту від хлистових травм, замками захисту від дітей з електроприводом, і не тільки. Додатково компанія подбала про захист автомобіля від крадіїв, встановивши подвійне блокування, сигналізацію та систему автоматичного замикання дверцят.
• Найновіші технології. Мова йде про системи допомоги водію (автоматичне вирівнювання фар, дистанційне та голосове керування, камери для паркування, бортовий комп’ютер, система контролю огляду мертвих зон, системи допомоги при паркуванні, непрямого вимірювання тиску і т.д.), комунікаційні системи (безпровідне заряджання мобільного Volvo On Call з каршерінгом, тощо), акустичне обладнання та аудіосистеми.

Окремо можна говорити про потужність автомобіля, його маневреність, стійкість на складних відрізках дороги, і не тільки. Однак, найкращим рішенням буде побачити автомобіль на власні очі, відвідавши «Volvo Car – Харків», та відчути всі його переваги на собі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Volvo
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.