Які моделі кросівок застаріли, а які в трендах 2020 року: поради експертів для модниць*

Які моделі кросівок застаріли, а які в трендах 2020 року: поради експертів для модниць*
Сьогодні навряд чи існує взуття, популярніше і зручніше за кросівки. Це взуття, призначене для занять спортом, жінки носять практично зі всім, починаючи з джинсів і закінчуючи коктейльними сукнями. Кросівки стали настільки популярними, що їх носять всі, завжди і скрізь. Поговоримо про анти тренди та модні тренди на весну-літо 2020 року.

Антитренди та застарілі моделі кросівок
Обираючи кроссовки, слід спочатку ознайомитись з модними новинками та моделями, які вже не вважаються модними та стильними. Розглянемо моделі, які не варто носити весною та влітку нинішнього року, щоб не викликати насмішок оточуючих.

Кросівки з фігурною підошвою

Цього сезону кросівки з широкою і фігурною підошвою виглядатимуть, як справжній антикваріат. Незважаючи на те, що цей феномен надихнув бренди на створення безлічі подібних моделей, уникайте цих масивних кросівок. Віддайте перевагу базовим моделям, таким як кроссовки Найк, які представлені у широкому різноманітті на сайті магазину Miraton.

Кросівки на танкетці

Подібне взуття вже не перший рік вва
жається абсолютним антитрендом, але багато хто продовжує купувати такі моделі. Спробуйте приміряти щось з актуальних моделей, вам швидше за все сподобається. До того ж, якщо вам подобається ефект підйому, який збільшує зріст, майте на увазі, зараз в моді кросівки на платформі, про які теж піде мова в цій статті.

Модні тренди весни-літа 2020

Для вас ми склали список наймодніших моделей жіночих кросівок 2020. До нього увійшли моделі яскравих кольорів і білого кольору, на платформі, ugly shoes, з принтами, декоровані блискітками, пайеткамі та металевими шипами. Розповімо детальніше про кожен тренд, рекомендації стилістів, з чим носити кросівки.


Жіночі кросівки яскравих кольорів

Кросівки жовтого, зеленого, бірюзового, червоного, блакитного кольорів в буквальному розумінні слова наповнили подіуми під час показів одягу сезону весна-літо 2020 в Нью-Йорку, Мілані, Парижі. Таке буйство фарб сповна логічно і доречно: коли ще носити яскраву, всіх барв веселки взуття, як не навесні і влітку?

Одні з наймодніших моделей – кроссовки Нью Баланс та Nike різноманітних кольорів на будь-який смак. Такі моделі трансформують і оживлять практично будь-який образ, вони відмінно виглядатимуть із спідницею, джинсами, льняним платтям, бежевим тренчем. На даний момент на сайті магазину є кросівки блакитного, фіолетового, червоного, білого і рожевого кольорів, є і мутьтиколор.

Жіночі і чоловічі кросівки білого кольору

Часи, коли жіноче взуття білого кольору було доречне лише на весіллі, давно пройшли. Сьогодні моделі білого кольору можна сміливо зарахувати до класики: вони є якщо не у кожної модниці, то як мінімум в кожної другої.

Навесні і літом їх можна зустріти практично у всіх спортивних брендів. Модний тон задають такі монстри фешн-індустрії як Versace, Alexander Mcqueen і Saint Laurent. Ви також знайдете стильні і лаконічні моделі в лінійці італійських брендів Common Projects, Vans Old Skool, Golden Goose.


Жіночі кросівки на платформі і ugly shoes

Взуття на платформі в рази стійкіше за взуття на каблуках, і ми рекомендуємо кросовки на платформі тим з вас, яким з тих або інших причин хочеться збільшити зріст на 2-5 см. Не важливо, який у вас мотив – здаватися вище або ж вам просто хочеться різноманітності.
Моделі ugly shoes: ні одна з модниць не відмовиться від кросівок на підошві, що розширюється донизу.

Оригінальні принти

Найпопулярніші принти – анімалістичний, абстрактний і квітковий, а також виконаний в стилістиці брендів. Даний тренд використовують бренди Versace, Burberry, запропонувавши прихильникам бренду моделі на кожен день з малюнком у вигляді фірмової клітинки Burberry.
Моделі із стразами, паєтками, шипами

Сьогодні в тренді спортивне взуття, декороване гліттером, паєтками, бісером. Такі моделі популярні і жадані настільки, що кращі в світі взуттєвих справ майстри вимушені налагодити їх випуск. До екстравагантного взуття золотистого кольору з шипами стилісти пропонують надіти костюм у поєднанні зі світшотом. Експериментуйте і створюйте свої образи: яскраві, самобутні і лаконічні.

MIRATON – мережа мультибрендових магазинів взуття і аксесуарів, яка спеціалізується в трендах fashion-індустрії. Ви зможете знайти в каталозі трендові моделі кросівок від найвідоміших світових брендів та власного вирабництва Міратон. В період карантину обирайте безпечні покупки – купуйте онлайн в інтернет-магазині Miraton.ua!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кросівки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Які моделі кросівок застаріли, а які в трендах 2020 року: поради експертів для модниць*
26 січень, 2020, 21:05