Інтернет-провайдер у Луцьку LuxLink*

Інтернет-провайдер у Луцьку LuxLink*
Якісний високошвидкісний Інтернет — необхідний атрибут сучасності. В мегаполісах у користувачів є великий вибір, але в регіонах не так багато компаній, які займаються його підключенням, і ще менше тих, кому дійсно можна довіряти. Одним із таких провайдерів Луцька є компанія LuxLink.

LuxLink — надійний провайдер

LuxLink — це інтернет-провайдер у Луцьку з багаторічним досвідом. За роки роботи компанія отримала значний досвід, відпрацювала процеси, і зараз надає якісні телекомунікаційні послуги: високошвидкісний Інтернет в Луцьку для бізнесу та фізичних осіб, кабельне телебачення, а також обслуговування високого рівня. Окрім того, у компанії можна придбати Wi-Fi роутери та додаткове телекомунікаційне обладнання.

Інтернет в Луцьку: підключення користувачів

LuxLink проводить під’єднання нових абонентів за інноваційною архітектурою Fiber To The Home, яка забезпечує стабільність сигналу, з використанням оптоволокна, яке забезпечує високу швидкість, і обладнання всесвітньо відомих виробників, таких як ASUS, D-Link та інших.

Провайдер в Луцьку пропонує такі пакети послуг для приватних користувачів:

• Інтернет;
• Інтернет+ТБ;
• ТБ.

Усі тарифні плани по доступу до мережі безлімітні, але з різними швидкостями і цінами — кожен може вибрати оптимальний для себе варіант. Або скористатися пакетом "Інтернет+ТБ", розрахованим на всю сім'ю. Кабельне телебачення від цього провайдера — це величезний вибір популярних українських і світових каналів у високій якості та за приємною ціною!

LuxLink — це:

• висока якість послуг;
• цілодобова підтримка;
• безперебійний доступ до Інтернету у Луцьку;
• стабільна швидкість відповідно до обраного тарифного плану;
• наявність безлімітних тарифів.

Провайдер надає кожному абоненту безпечний доступ до мережі завдяки виділеному VLAN-порту, з блокуванням вірусів і шкідливих кодів до 99%. Дбаєте про сімейний спокій? Функція батьківського контролю дозволяє приховувати від дітей і сторонніх заборонений контент. Завдяки техпідтримці 24/7 ви оперативно вирішите будь-яку проблему з мережею або ТБ, а завдяки якісному сигналу — будете на зв'язку з друзями, рідними, колегами та партнерами.

Вартість підключення в Луцьку Інтернету від LuxLink — всього 1 грн! Телефонуйте за вказаними нижче контактними номерами, щоб дізнатися більше про тарифні плани для приватних і бізнес-клієнтів і щодо покриття у вашому районі. Співробітники компанії проведуть вам кабельний Інтернет і налаштують все необхідне в найкоротші терміни.
Абонентський відділ:
Луцьк, проспект Волі, 1Б
(0332) 280-999
(093) 1700-299


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.