Характеристики ваг Tefal і правильне їх використання*

Характеристики ваг Tefal і правильне їх використання*
Якісна і надійна техніка, красивий посуд і різноманітні кухонні аксесуари необхідні для того, щоб відчувати себе на кухні комфортно і впевнено. Саме такою є продукція Tefal. Важливо купити не підробку, а оригінал фірми. Зробити це можна у офіційного представника Tefal на території України на сайті tefal.ua - саме тут гарантують якість і відповідність європейським стандартам.

На кухні у сучасних господинь знаходиться багато техніки, вона спрощує процес приготування їжі і економить час для інших занять. Це мікрохвильовки, електричні чайники, блендери, комбайни, міксери, мультиварки і багато іншого. Зокрема, кухонні ваги Тефаль користуються заслуженою популярністю, адже знайти якісні кухонні ваги справа не з простих.

Характеристика кухонних ваг Tefal

На сайті tefal.ua вибрати кухонні ваги просто. Ця техніка від Тефаль має:
• загартовану скляну платформу, яка добре очищується;
• максимальне значення зважування - 5 кг;
• функцію тарування, що забезпечує зважування різних інгредієнтів в одному контейнері;
• можливість перемикання режимів між сипучими та рідкими інгредієнтами (сантилітра / децилітр);
• дві батарейки, які відразу йдуть в комплекті;
• автоматичне вимикання;
• гачок для підвішування.

Використання кухонних ваг

Для того, щоб правильно використовувати кухонні ваги, необхідно ретельно прочитати інструкцію. Вона містить в собі опис предмета і всіх його функцій. Як правильно користуватися вагами і перемикатися між режимами, також можна прочитати там, адже кожна модель індивідуальна.
Але є загальні правила, яких бажано дотримуватися для точної роботи пристрою. Так, перед початком роботи з вагами, поставте їх на рівну і стійку поверхню. Слідкуйте за тим, щоб платформа для зважування завжди перебувала в чистоті. Для цього після кожного використання очищайте залишки інгредієнтів, які могли залишитися на поверхні. Тоді результат буде більш точним.

Для правильного очищення використовуйте суху або трохи вологу ганчірку, а сухою серветкою можете відполірувати поверхню. Ганчірка повинна бути м'якою і чистою, щоб скляна платформа не подряпалась.
Але ні в якому разі не мийте кухонні ваги під струменем води і не опускайте їх повністю в воду, інакше вона просочиться у пристрій, і ваги перестануть виконувати свої функції повністю або постраждає їх точність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.