EnglishDom: вчіть англійську мову по скайпу ефективно*

EnglishDom: вчіть англійську мову по скайпу ефективно*
Хочете бути затребуваним працівником для великих компаній? Мрієте про успішну кар'єру? Тоді вам не обійтися без досконалого знання англійської мови. Сьогодні є багато дієвих способів вивчення іноземної мови. Найзручніший і найдієвіший - це заняття по скайпу. Адже таким чином ви можете проходити заняття незалежно від того, де ви перебуваєте. Головне - мати доступ до інтернету. Якщо ви хочете вчити англійську мову за передовими методиками по скайпу, тоді звертайтеся в мовну школу EnglishDom.

Особливості навчання в EnglishDom

Вивчати англійську мову в EnglishDom ви можете або з носієм мови, або із звичайним викладачем. В мовній школі працюють тільки висококваліфіковані викладачі, які за багато років роботи тут отримали високі результати, про що свідчать успіхи їх випускників. Відгуки людей, які проходили навчання в EnglishDom, ви можете почитати на сайті мовної школи - www.englishdom.com.

Індивідуальні заняття по скайпу - це чудова можливість для ефективного вивчення англійської мови. Адже на індивідуальному занятті викладач бачить ваші сильні і слабкі сторони й не розсіює свою увагу на інших учнів, як би це могло бути під час групових занять. Тому переваги індивідуальних занять по скайпу з цього погляду очевидні. Адже кожен викладач забезпечує індивідуальний підхід до свого учня.

Заняття з англійської мови в EnglishDom мають такі особливості:

• вони проводяться 2-3 рази в тиждень;
• тривалість одного заняття - 50 хв;
• ціна одного заняття - від 230 грн.

Щодо цін, то уроки з викладачем дешевші, ніж із носієм мови. Проте більш ефективними будуть заняття саме з носієм мови. Вибір залежить від вас і від ваших особистих бажань.

Тест на визначення рівня володіння англійською мовою

Перед тим, як вибирати собі курс з англійської мови, рекомендуємо вам пройти тест на уровень английского языка. Чому важливо на початку пройти цей тест? Тому що за допомогою нього ви побачите свої сильні і слабкі місця. Система швидко визначить рівень вашої англійської мови.

Тест складається із питань, що стосуються різних розділів мови: лексика, граматика тощо. В кінці тесту буде написано, на які розділи у вивченні англійської мови вам потрібно звернути особливу увагу. Для того, щоб пройти тест, вам потрібно витратити всього приблизно 10 хвилин свого часу. А користі від цього ви отримаєте максимум.
Адже результати тесту допоможуть вам краще визначитися, на що вам потрібно звернути особливу увагу під час уроків.

Вивчайте англійську мову по скайпу разом із EnglishDom. Адже це запорука вашого успішного майбутнього.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
EnglishDom: вчіть англійську мову по скайпу ефективно*
31 січень, 2020, 11:16