Мерія шукає, кому віддати теплий одяг

Мерія шукає, кому віддати теплий одяг
Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді просить лучан повідомити про малозабезпечені та неблагополучні сім’ї, які мерзнуть без теплого одягу.

Про це повідомили у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Міські чиновники шукають малозабезпечені кризові родини для того, щоб подарувати їм зимовий одяг і, якщо потрібно - надати притулок. А відтак, урятувати від обмороження.

Як розповіли в центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за підтримки Волинського обласного представництва «Дитяча місія. Україна» в Луцьку на проспекті Соборності відкрили кабінет екстреної допомоги. Саме туди запрошують сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, щоб узяти речі першої необхідності, в тому числі й теплий одяг.

Центр просить лучан повідомити про нужденних за телефонами в Луцьку: 29-05-46, 29-05-48.

До слова, впродовж вихідних працівники Центру додатково здійснюватимуть соціальні інспектування для пошуку тих, кому потрібна термінова допомога через морозну погоду.

Довідка

У Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді загалом на обліку перебуває 255 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, в яких виховується 475 дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мерія шукає, кому віддати теплий одяг
04 лютий, 2012, 10:00