«Комсомольське» кафе у луцькому парку порушувало права споживачів. ДОКУМЕНТ

«Комсомольське» кафе у луцькому парку порушувало права споживачів. ДОКУМЕНТ
Інспекція з питань захисту прав споживачів у Волинські області перевірила кафе біля «Бригантини» у Центральному парку культури і відпочинку Луцька та виявила порушення законодавства.

Проведення перевірки ініціювало інтернет-видання ВолиньPost на прохання читачів, які звернулися до редакції 9 травня. Нагадаємо, коли журналісти хотіли з'ясувати правомірність встановлення намету, один з представників Волинського комітету «Ленінської комуністичної спілки молоді України» (Комсомолу) пошкодив їм телефон.

Тоді у наметі, зокрема, перебували перший секретар Волинського обкому комсомолу Олександр Кононович, та його брат, голова організації ЛКСМ України «Відродження» Михайло. Кафе ж належить їх "соратнику" - голові Луцької міської молодіжної громадської організації «Авангард» Дмитру Власюку.

Перевірку Інспекція з питань захисту прав споживачів у Волинські області провела 12 червня 2013 року. Нагадаємо, ще 5 червня виконавчий комітет прийняв рішення про демонтаж літнього кафе біля «Бригантини», оскільки він встановлений без правоустановчих документів. Власник кафе тоді заявив, що оскаржуватиме рішення у суді.

«Перевіркою встановлено, що на видному та доступному місці відсутній куточок споживача, в якому повинна розміщуватися інформація про власника торгового закладу, книга відгуків та пропозицій, адреси і номери телефонів органів, що забезпечують захист прав споживачів», - повідомили в Інспекції з питань захисту прав споживачів у Волинські області.

«Ваги, що використовуються, не мають перевірочного тавра, яке підтверджує їх перевірку в установленому законодавством порядку», - зазначають у інспекції.

За виявлені в ході перевірки порушення підприємця притягнули до адміністративної відповідальності та застосували адміністративно-господарську санкцію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
о Юр, то ви почали щось робити? Чи то так, епізодичний випадок?
Відповісти
Тепер перевідте мадагаскар, і кафе сніжинка де на столах стоять попільнички і смалять прямо біля дітей, а кафе дауна включая мовляв це не наше і кафе літнє!
Молодці може завдяки вам цю кодлу до порядку приведуть!
Відповісти
завдяки їм? Жартуєте? Вони що підуть в міліцію чи прокуратуру клопотати? Їх це колише?.. :)
Відповісти
Журналіст - не прокурор, не суддя, не міліція, і не рятувальник. Їх завдання - поінформувати. А якщо хтось думає, що замість ВАС хтось буде бігати і вирішувати ВАШІ проблеми - то ви глибоко помиляєтесь. Не подобаються попільнички на столах - піднімай дупу з крісла, і їдь пиши скарги, збирай підписи, звертайся у відповідні інстанції. В кожного своя робота, і коли горить пожежа - то дзвоніть 01 а не в редакції.
Відповісти
ну от і я про теж. :)))
Відповісти
Напишіть Exaboto, хай піде помолиться.
Відповісти
ага, я так зразу піду і помолюсь :)))
Відповісти
Собака лает, караван идёт!!!
Відповісти
Не важно, что говорят, пусть говорят.
Відповісти
Останні новини
«Комсомольське» кафе у луцькому парку порушувало права споживачів. ДОКУМЕНТ
20 червень, 2013, 10:23