«Батьківщина» і «Фронт Змін» на Волині об'єднаються спокійно, – опозиція

«Батьківщина» і «Фронт Змін» на Волині об'єднаються спокійно, – опозиція
Процес об’єднання «Батьківщини» і «Фронту Змін» відбудеться на Волині спокійно.

Такий прогноз дали 17 червня під час прес-конференції представники опозиційних політичних сил Волині.

Нагадаємо, 15 червня відбувся з’їзд партії «Батьківщина», в якій злилися ВО «Батьківщина», «Фронт Змін», партія «Реформи і порядок» та «незалежні політики».

За словами очільника обласного осередку ВО «Батьківщина», секретаря Луцької міськради Григорія Пустовіта, процес об’єднання вже розпочався і на Волині.

Він також повідомив, що на всеукраїнському з’їзді «Батьківщини» волиняни Ігор Гузь і Петро Кравчук були обрані членами центральної контрольно-ревізійної комісії партії. А в політичну раду партії від Волині обрали Григорія Пустовіта, Віктора Олійника і Ярослава Федорчука.

Пустовіт каже: мета об’єднання очевидна – опозиція хоче у 2015 році обрати «свого» президента, повністю змінити вертикаль влади, «щоб Україна стала європейською». Об’єднана політична сила закликає до своїх лав громадських активістів, які мають схожі переконання.

Об’єднання чекає і на всі фракції «Батьківщини», «Фронту Змін» і ПРП на Волині, додав Пустовіт.

На думку виконувача обов’язків голови волинського осередку «Фронту Змін», депутата Волинської облради Ігоря Гузя, альтернативи об’єднанню нема.

«Цей процес абсолютно правильний. І добре, що цей процес відбувається вже, а не пізніше. На противагу Партії регіонів цементується сильна політична сила. Партія регіонів свого часу теж укрупнювалася, зокрема за рахунок «Сильної України», – висловився політик.

Також Гузь повідомив, що 90% партійців «Фронту Змін» на Волині приєднуються до «Батьківщини», хоча є частина таких, які мають іншу позицію. Партія «Фронт Змін» буде юридично ліквідована.

«Я особисто дуже оптимістично оцінюю ці процеси. Але Адміністрація Президента намагалася перешкодити цьому, були інформаційні атаки, намагання організувати «тушок», аби дискредитувати партію і її лідерів. Це реальні факти: певним людям пропонували від 3 до 5 мільйонів», – зазначив він.

Окрім того, Гузь запевнив, що зробить все, аби процес об’єднання на Волині відбувся злагоджено і без конфліктів.

Керівник волинського осередку партії «Реформи і порядок» Олександр Мартинюк теж переконаний, що процес об’єднання на Волині має відбутися спокійно. Політик стверджує: саме Григорій Пустовіт є «своєрідним гарантом спокійного і конструктивного процесу об’єднання».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пустовіт - гарант?! Ой не смешите мои тапочки.
Відповісти
молодці, що об’єдналися, чим сильнішою буде опозиція, тим легше буде боротися з владою і врешті-решт навести порядок в цій країні)
Відповісти
ой не дождуся коли вже опозиція прийде до влади, тоді за два роки всім згадаю їх слова - "Опозиція наведе порядок"! даю 100% нічого не зміниться, як були проблеми так і залишаться аби гірше не стало!
Відповісти
Підтримуємо.Хотілось би ,щоб лідери партій.які приєднуються до "Батьківщини" переговорили зі членами своіх партійних організацій і оформили це протоколом.
Відповісти
В єднанні-сила! З нетерпінням чекаємо влиття партійців опозиційних партій в партію ВО "Батьківщина".
Відповісти
Останні новини
«Батьківщина» і «Фронт Змін» на Волині об'єднаються спокійно, – опозиція
17 червень, 2013, 16:16