На Волині побилися водії маршруток

На Волині побилися водії маршруток
На Волині сварка між двома водіями маршруток завершилася бійкою.

Один з них вдарив іншого по обличчю, - пише Під прицілом.

Справа полягає у тому, що водій маршрутного автобуса сполученням «Ковель-Володимир-Волинський» на автодорозі біля автобусної зупинки «Степанівна» посварився з водієм мікроавтобуса напрямком «Любомль-Володимир-Волинський».

Під час конфлікту чоловік вдарив його по обличчю, спричинивши легкі тілесні ушкодження.

Тож, міліція класифікувала його вчинок як кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 296 КК України, тобто хуліганство.

Проте до Володимир-Волинського міського суду з Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури надійшло клопотання про звільнення чоловіка від кримінальної відповідальності, у зв'язку з примиренням із потерпілим.

В підготовчому судовому засіданні прокурор дане клопотання підтримав. Підозрюваний також просить звільнити його від кримінальної відповідальності, так як він примирився з потерпілим, відшкодував йому завдані збитки та щиро розкаюється у вчиненому. Потерпілий не заперечує у звільненні підсудного від кримінальної відповідальності.

Відтак, суд ухвалив клопотання прокурора – задовольнити, а водія автобуса звільнити від кримінальної відповідальності у зв'язку з примиренням з потерпілим на підставі ст. 46 КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині побилися водії маршруток
17 червень, 2013, 16:43