На Волині директор інтернату може позбутися посади

На Волині директор інтернату може позбутися посади
У директора Головненської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Олександра Гегери закінчується трудовий контракт з роботодавцем - обласною радою. В раді ще не вирішили, чи продовжувати угоду з посадовцем.

Зокрема, постійна комісія з питань духовності, релігій, культури, освіти та науки, засобів масової інформації не змогла прийняти єдиного рішення щодо подальшої долі посадовця, - повідомили у прес-службі облради.

Контракт із ним завершується 18 липня 2013 року. На займаній посаді він працює з 2008-го.

За два місяці до завершення контракту облдержадміністрація могла запропонувати кандидата на місце директора або ж пропонувати пролонгацію контракту, але на 17 червня жодної пропозиції від ОДА щодо контракту з директором не надійшло.

Члени постійної комісії Валентина Блінова та Віталій Собко цікавилися в начальника управління освіти і науки ОДА Олександра Хомича, чи є вагомі причини для непродовження контракту з Олександром Гегерою.

Хомич повідомив, що Гегера зарекомендував себе як «креативний та принциповий керівник, до якого не було застосовано жодних дисциплінарних стягнень».

«Позицію управління я озвучив, а відповідати за те, чому немає подання від голови ОДА про продовження контракту з Олександром Гегерою я не уповноважений», - зауважив чиновник.

Зрештою, члени комісії проголосували проти звільнення Олександра Гегери з посади, але не дійшли згоди і щодо рекомендацій голові продовжити з директором контракт.

За позицію голови комісії Романа Карпюка продовжити контракт з Гегерою на 5 років проголосували троє із шести присутніх депутатів: Роман Карпюк, Валентина Блінова та Віталій Собко.

Юрій Лазаренко, Валерій Трикош
та Андрій Мельник утрималися при голосуванні.

Необхідної для прийняття рішення кількості голосів не набрала й інша пропозиція щодо продовження терміну дії контракту з Гегерою до наступної сесії обласної ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині директор інтернату може позбутися посади
17 червень, 2013, 17:17