Муніципали чергуватимуть на ринках, аби там не торгували «з рук»

 Муніципали чергуватимуть на ринках, аби там не торгували «з рук»
Муніципальна дружина щоденно чергуватиме поблизу Центрального ринку, ТЦ «Гостинець» та у центральній частині міста.

Такі заходи запровадять, аби запобігати незаконній торгівлі, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Муніципали разом із працівниками Луцького МВ УМВС України у у Волинській області провели відпрацювання міста. За результатами ‒ склали 24 протоколи: 9 ‒ за ст.160 КУпАП (торгівля з рук у невстановлених місцях); 11 ‒ за ст. 152 КУпАП (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів); 4 ‒ за ст. 153 КУпАП (знищення або пошкодження зелених насаджень, або інших обʼєктів озеленення населених пунктів).

Протоколи направили на розгляд до Луцького міськрайонного суду та адміністративної комісії при виконавчому комітеті Луцької міської ради.

Окрім того, вирішили організувати щоденні чергування інспекторів відділу муніципальної дружини на території, прилеглій до Центрального ринку, біля ТЦ «Гостинець» та в центральній частині міста. До таких заходів вирішили вдатися, аби оперативно реагувати на прояви незаконної торгівлі та задля ліквідації стихійної парковки транспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будут торговать из-под ног))))
Відповісти
уровень муницыпалов.....гонять бабулек...тьфу
Відповісти
Жителі села виживають ще хіба із того, що продають плоди своєї праці, насамперед на базарі. Держава замість того, щоб підтримати їх і дати можливість нормально працювати і жити, тільки лізе глибше в кишеню. А не можеш платити - здихай, бо торгувати тобі ніхто не дасть, адже ще й вигляд благоустроєного міста соєю присутністю там псувати будеш...
Відповісти
Ваша правда - замість того, щоб організувати нормальну торгівлю для селян-виробників ці клоуни придумують якісь дружини з нероб у формі.
Відповісти
Муніципали чергуватимуть на ринках, аби там не торгували «з рук»- дуже гарна стаття, є чим пишатися. Замісь того щоб дозволити торгувати,то вони ганяють цих бабок, а на що вони мають жити, на свою пенсію позорну.
Відповісти
Останні новини
Муніципали чергуватимуть на ринках, аби там не торгували «з рук»
17 червень, 2013, 17:57