У Луцьку на зупинці побили дівчину

У Луцьку на зупинці побили дівчину
В обласному центрі Волині на зупинці біля Північного ринку побили дівчину.

Інцидент трапився у пʼятницю, 14 червня, ‒ пише ТРК «Аверс».

Як розповіла у телефонному коментарі речник УМВС Волині Оксана Блищик, про інцидент правоохоронці дізналися близько 1-ї години ночі від медиків.

За словами постраждалої, на зупинку вона прийшла разом з подругою та її чоловіком. На той час там знаходилося троє молодих людей, одна жінка і двоє чоловіків.

Поміж дівчатами з різних компаній виник конфлікт, унаслідок якого одна з них розбила іншій голову пляшкою. Потому трійця зникла з місця події.

Свідки, які прибули пізніше, розповіли, що постраждала була вся залита кров’ю. Як вони зрозуміли з розмов, сварка зав’язалася ніби через пролиту на когось каву.

Постраждала отримала травми голови. Зловмисницю, яка влаштувала криваві «розборки» та чоловіків, що були з нею, досі не затримали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І це не дивно біля мене на зупинці і не таке було. Але наша міліція незавжди хоче приходити, а як приходить то просто відганяе далі а через 20-30хв. Те саме бидло на томуж місці бухає і морди бьють...
Відповісти
Буду чесним - люблю бухнути, але оці генделики на зупинках, як і самі магазини на зупинках, потрібно ліквідувати "к свіньям собачьім". - Скоро генделики з пивом будуть відкривати уже в парадних (хороша ідея - потрібно запатентувати).
Відповісти
Давно пора позакривати ті генделики або спиртне не продавати.
Відповісти
Згідна на всі100%! і ще:чомусь наші люди не звикли вибачатись,навіть якщо у чомусь дуже не праві, попросити вибачення гордість не позволяє, чи вирішити конфлікт мирно це не про наших,а ще якщо на підпитку...
Відповісти
Расстрєлять
Відповісти
Закрывать, закрывать, а что-то кроме закрывать можете предложить? Не купят это пиво на остановке, так пойдут в супермаркет, а потом придут на остановку или пойдут на детскую площадку и будут там бухать.
Відповісти