Вихід караоке-системи для будинку EVOBOX PLUS*

Вихід караоке-системи для будинку EVOBOX PLUS*
EVOBOX Plus— це нове покоління домашніх караоке-систем від Studio Evolution. З'явилися додаткові можливості, такі як підтримка 4К, Bluetooth-пульт, нові ефекти. Поліпшилася швидкість роботи і продуктивність.

Караоке-система EVOBOX Plus отримала надзвичайно сучасний дизайн та нові кольори. Корпус можна назвати «ульотним» в прямому сенсі цього слова — верхня його частина зроблена зі спеціального сплаву авіаційного алюмінію. Цей сплав використовується в космічній промисловості та виробництві корпусів топових смартфонів.

Окремо варто відзначити, що корпус EVOBOX Plus– це не фарбоване штампування. Він вирізаний з цільного брусу металу. До речі, саме тільки його виготовлення займає близько 18 годин. Після фрезерування «кожух» проходить процес анодування, отримує свій колір з особливим відливом і оксидну плівку, яка захищає його від подряпин. Такий спосіб виготовлення робить корпус дуже міцним і красивим.

Доступні шість варіантів кольорів — срібло (silver), золото (gold), рубін (ruby), океан (ocean), графіт (graphite) та чорний (black).
На передній панелі корпусу знаходиться кнопка увімкнення системи з індикатором. На задній панелі розташовані роз'єми підключення:

• 2 RCA для виведення звуку на акустику.
• Роз'єми для двох мікрофонів, які підключаються безпосередньо до системи.
• 2 USB для завантаження фонової музики, фото- і відеозаставок. Також можна зберегти записи своїх виступів на флешку.
• HDMI для виведення зображення на ТБ.

Також наявний роз'єм підключення до інтернету. Але тим, у кого вдома стоїть Wi-Fi роутер, він, швидше за все, не знадобиться. Усередині корпусу знаходиться двохдіапазонний Wi-Fi модуль. Тобто стабільний прийом сигналу Wi-Fi гарантовано.

Караоке-система EVOBOX Plus отримала зручне розумне керування. Вона комплектується Bluetooth-пультом, тому не треба цілитися спеціально в бік системи. Необхідно просто натискати на кнопки, а система сама прийматиме сигнал. Окрім пульта, керувати можна за допомогою офіційних додатків від Studio Evolution зі смартфона або планшета.

До речі, одним натисканням кнопки можна записати своє виконання в студійній якості та поділитися ним з друзями та близькими (через месенджери, соцмережі) в додатку EvoNet для смартфону.

У EVOBOX Plus встановлено не так багато пісень, як в попередніх системах Evolution, і змінений принцип отримання нових фонограм. Не варто забувати, що кожна мелодія, встановлена в караоке-систему, відбивається на її ціні, оскільки виробник має платити роялті правовласнику. Десятки тисяч встановлених пісень істотно підвищують вартість обладнання. В результаті покупець переплачує круглу суму через композиції, які ніколи не буде співати.

В системі знаходиться 2000 найпопулярніших караоке-хітів. Також можливо завантажити безкоштовно ще 100 будь-яких композицій з загального караоке-каталогу Studio Evolution протягом 90 днів після активації системи.

Замість щомісячних пакетів оновлень з'явилася можливість купувати окремі пісні на ваш вибір. Ви платите тільки за ті пісні, які хочете заспівати, а не ті, які за вас вибрав виробник. Вигідно? Безумовно. Докупити окремі пісні або цілі караоке-добірки можна за спеціальною ціною – близько 1 євро в еквіваленті національної валюти.

Ще один привід купити караоке для дому EVOBOX Plus— новий унікальний ефект LiveFX. Це ексклюзивна розробка Studio Evolution, яка однозначно сподобається покупцеві. LiveFX – окрема звукова доріжка, на якій записані бурхливі оплески фанатів та їх багатоголоса підспівка. В результаті створюється ефект співу перед заповненим стадіоном глядачів або на невеликій вечірці у клубі.
Варто відзначити, що для кожної з 3000 пісень (кількість постійно зростатиме) LiveFX прописувався окремо.

У EVOBOX реалізована можливість підключення до системи розумний будинок завдяки відкритому RESTful API. Тепер караоке можна зробити частиною домашньої екосистеми — дистанційно вмикати/вимикати, під'єднувати до інших мультимедійний пристроїв в приміщенні, насолоджуватися ефектом «мультирум» та влаштовувати вечірки за один клік.

Почавши співати у вітальні, можна перейти до кухні і продовжити там. Для зміни місця виконання більше не потрібно фізично чіпати сам пристрій. За допомогою системи «мультірум» датчики відстежують переміщення оселею і, рухаючись слідом, переводять звук і відео на найближчі пристрої.

EVOBOX Plus підтримує стандарт HDMI 2.0. Це дозволяє системі забезпечувати чітке і насичене зображення в 4К. Ті, у кого є 4К-телевізор, відразу побачать різницю між картинкою EVOBOX Plus і звичайною картинкою Full HD.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: караоке
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вихід караоке-системи для будинку EVOBOX PLUS*
09 лютий, 2020, 07:57