Секрети красиво нафарбованих губ*

Секрети красиво нафарбованих губ*
Правильне використання помади дозволить додати об'єму губам, що зробить жіночий образ більш еффектним та привабливим.
Краса губ багато в чому залежить від вмілого використання помади. Рівність контурів, легка припухлість, корекція форми і навіть стійкість кольору залежать від правильності її нанесення. Якість косметики також відіграє дуже важливу роль. Хорошу помаду і все що стане в нагоді для її нанесення можна вибрати на сайті https://secretangel.com.ua/kosmetika/kosmetika-blesk-dlya-gub/.

Правильний вибір помади

Багато хто підбирає колір помади під макіяж манікюр або колір сукні. Це є в корені невірним. Вона повинна гармонійно поєднуватися лише з тоном шкіри. Захоплюючись модними тенденціями і ігноруючи власний тип шкіри, жінка часто підкреслює недоліки своєї зовнішності. Людям з білосніжною шкірою не слід використовувати блідо-рожеві відтінки. Вони підкреслюють блідість шкіри аж до хворобливого стану.

Ефектний контур

Пощастило тим дівчатам, які мають рівний і чіткий контур, симетричні губи однакового розміру. При цьому відзначимо, що в природі це зустрічається рідко. Форма губ легко піддається корекції за допомогою простого контурного олівця, співпадаючого по тону з помадою.

Для візуального збільшення однієї з губ досить промалювати лінію контуру на 0,5 мм вище для верхньої губи відносно природної лінії. Для нижньої діє те ж правило, але лінія проходить трохи нижче природного контуру. Зменшення відбувається за рахунок використання тональної основи, яка повинна замаскувати природну лінію. Після чого промальовується необхідний контур. Контурний олівець передбачає твердість руки дівчини або майстра з макіяжу. Отримати красиві лінії можна, використовуючи численні лайфхаки.

Стійкість помади

Будь-яка помада може залишатися стійкою на губах, навіть погано пігментована й недорога. Для цього необхідно:

1. Нанести перший шар.
2. Промокнути паперовою серветкою.
3. Запудрити за допомогою пудри.
4. Знову нанести помаду.

Красива пухкість губ

Об'ємні вуста виглядають більш сексуально. Однак від природи їх мають одиниці жінок. При цьому існує декілька способів це виправити:

• в центр губи наноситься білий олівець або тіні з шиммером, після чого покривається прозорим блиском;

• лінія губ виділяється консілером після фарбування.
Завдяки цьому ви зробите ваші губи об'ємними, чуттєвими і привабливими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.