У Ковелі боргують газовикам за Вічний вогонь. ФОТО

У Ковелі боргують газовикам за Вічний вогонь. ФОТО
На Ковельському меморіальному комплексі слави Вічний вогонь горітиме тільки по святах.

Така ситуація склалася через борг перед газовиками, ‒ пише Слово Волині.

«У січні вогонь ще горів цілодобово, на що було витрачено містом понад 6 тисяч гривень. Однак тоді ж Ковельське управління з газопостачання та газифікації провело перерахунок за використаний природний газ у 2011 році і сума до оплати додатково склала 12 601 гривню 13 коп. Враховуючи досвід інших міст, приміром, Луцька, ми погодилися, що Вічний вогонь працюватиме лише у святкові дні», ‒ повідомив на одному із засідань міський голова Олег Кіндер.

Проте ця ситуація непокоїть членів ветеранської організації міста. Наразі з бюджету йдуть кошти Ковельському УГГ за ті дні, коли на Меморіалі слави вмикають вогонь. Насамперед, це День Перемоги, День міста та визволення від німецько-фашистських загарбників.

Заступник міського голови Геннадій Сорока розповів, що заборговані перед газовиками кошти за попередні роки в бюджеті є, але перерахувати їх заважають бюрократичні перепони.

Як запевнив міський чиновник, поки що подальша доля Вічного вогню залишається незмінною. Він працюватиме лише кілька разів на рік.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі боргують газовикам за Вічний вогонь. ФОТО
18 червень, 2013, 14:21