Ратнівські грабіжники не осилили винести сейф

Ратнівські грабіжники не осилили винести сейф
У Ратному невідомі поки що зловмисники хотіли пограбувати відділ ювелірних виробів місцевого супермаркету «Колібріс» - на їхню біду передбачливі ювеліри прикрутили сховище до підлоги, що завадило крадіям винести сейф.

Про це пише «Волинь-нова».

Начальник райвідділу міліції Вадим Щегельський розповів, що о четвертій годині ранку спрацювала сигналізація. Буквально за кілька хвилин слідчо-оперативна група вже була на місці події. Вона зафіксувала факт пошкодження вхідних дверей супермаркету, що в центрі селища.

«Грабіжники за допомогою металевого лому відчинили двері. Проникнувши всередину приміщення, у відділі ювелірних виробів вони розбили ящика, в якому знаходився сейф із золотом. Сейф їм викрасти не вдалося, оскільки він був надійно прикріплений до підлоги», - розповіли міліціонери.

Крадії зникли ще до приїзду працівників міліції. Як зазначив Вадим Щегельський, викрасти сейф із золотими виробами не вдалось завдяки профілактичній роботі правоохоронців. Адже саме вони змусили власників цієї та інших торгових точок подбати про надійне збереження товару.

Профілактичні заходи запровадили після подібного пограбування супермаркету «Наш край» у Камені-Каширському. Щоправда, тоді грабіжники таки винесли сейфа із ювелірними виробами на мільйонну суму.

Відділ ювелірних виробів, як і магазин у Камені-Каширському, належить підприємцю Олені О., котра орендує торгову площу. Вона, за словами Вадима Щегельського, проглянувши запис відеоспостереження, дійшла висновку, що і в Камені-Каширському, і в Ратному «працювали» одні і ті ж крадії.

Правоохоронці шукають грабіжників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ратнівські грабіжники не осилили винести сейф
04 лютий, 2012, 14:37