Капітан «Волині» – у ТОП-10 «брудних» гравців Прем'єр-ліги

Капітан «Волині» – у ТОП-10 «брудних» гравців Прем'єр-ліги
Капітан луцької "Волині" Сергій Сімінін потрапив у перелік 10 футболістів української Прем'єр-ліги, які найчастіше порушують правила гри.

Список опублікував iSport.ua.

У сезоні, що минув захиснику "хрестоносців" арбітри 6 разів показували жовті картки, 2 рази видаляли та зафіксували 57 порушень, здійснених Сімініним, хоча гравець та вболівальники не погоджувалися з усіма фолами, які "свистіли" судді.

"Немов газонокосарка, "борознить" на правому фланзі "Волині" її капітан. У житті - спокійний та врівноважений, на полі Сергій перетворюється на справжнього звіра, який намагається компенсувати брак техніки бійцівськими якостями, які ніколи не переростають у конфлікти", - пишуть автори матеріалу.

"Тим не менше Сімінін один з завсідників лави штрафників, бо постійно отримує від арбітрів всілякі покарання. У будь-якому разі, це - один з оплотів команди і без капітана "Волині" доводиться несолодко", - додають вони, характеризуючи капітана "Волині".

В компанії з Сімініним опинилися гравці донецького "Шахтаря" Тарас Степаненко, Ярослав Ракицький, столичного "Динамо" Денис Гармаш, Євген Хачеріді, ужгородської "Говерли" Мірко Райчевіч, сімферопольської "Таврії" Володимир Єзерський, львівських "Карпат" Муртаз Даушвілі, дніпропетровського "Дніпра" Джаба Канкава, луганської "Зорі" Ігор Шуховцев.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Капітан «Волині» – у ТОП-10 «брудних» гравців Прем'єр-ліги
18 червень, 2013, 17:27