Як просувається будівництво ЖК SAN FRANCISCO Creative House*

Як просувається будівництво ЖК SAN FRANCISCO Creative House*
Будівництво житлового комплексу SAN FRANCISCO Creative House, розташованого на проспекті Перемоги, триває. Автор проєкту — компанія SAGA Development. За кілька хвилин пішки від будинку знаходиться станція метро «Нивки», а через дорогу — один з найбільших столичних парків.

Хід будівництва об'єкта

Житловий комплекс SAN FRANCISCO Creative House зводиться за монолітно-каркасною технологією. Забудовник орієнтується на кращі світові практики та використовує будівельні матеріали високої якості.

Зараз основні будівельні роботи зосереджені в секціях першої, другої та третьої черги.

• Перша черга — завершена зовнішня кладка, а кладка внутрішніх перегородок готова на 99%.
• Друга черга — в секції 2,1 роботи завершено, а в секції 2,2 на 1–17 поверхах роботи виконано на 99%.
• Третя черга — в секції 3,5 облаштовується моноліт (готовність — 97%). У секції 3,1 на 3–9 поверхах цегляна кладка готова на 95%.

Поточний хід будівництва ЖК можна відстежувати на офіційному сайті проєкту. Готовність об'єкта демонструється у відсотковому співвідношенні. Забудовник регулярно публікує фотозвіти на веб-порталі та сторінці в Facebook. Ба більше, інвестори можуть спостерігати за процесом на будівельному майданчику через веб-камери, що там встановлені.

Чому житловий комплекс SAN FRANCISCO Creative House?

ЖК SAN FRANCISCO складається з двох житлових будинків і однієї офісної будівлі. Всього запроєктовано 269 квартир з однією, двома, трьома і чотирма кімнатами. Для помешкання характерні просторі житлові кімнати, ергономічні кухні, високі стелі (2,75 м) і панорамні вікна. Є варіанти з терасами. Доки об'єкт будується, можна внести зміни у планування.

Архітектори надихалися стилем каліфорнійського мегаполіса. Яскраво-червона арка, панорамне скління, неонова підсвітка — все це візуально відсилає до архітектури США та надає виразності «креативному» житловому комплексу. У внутрішньому дворі заплановано дитячий майданчик, що нагадуватиме Гранд-Каньйон. Також буде облаштовано пандус у вигляді серпантину на Ломбард-стріт, завдяки якому ця вулиця й отримала популярність.

На території відкриють концептуальний супермаркет і середньоосвітню школу Mainstream School. Поруч з будинком є магазини товарів першої необхідності, кав'ярні, ресторани, салони краси, арт-галереї, фітнес-центри. У пішому доступ — дитячі садки, гімназії, заклади вищої освіти.

Інформацію щодо вартості квартир у житловому комплексі SAN FRANCISCO та умов їх придбання можна дізнатися у відділі продажів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.