Кредит онлайн: як оформити і які його переваги*

Кредит онлайн: як оформити і які його переваги*
Де взяти гроші, коли вони терміново потрібні, а позичити їх немає в кого? Як бути в такій ситуації, щоб не оформлювати кредит в банку? Для цього звертайтеся в мікрофінансову організацію Бистрозайм. Це найбільша організація, яка пропонує кредити онлайн за максимально короткий час. Взяти в позику можна від 300 до 10 тис. грн. Як оформити мікрокредит? Які вимоги є до тих, хто бажає взяти гроші в кредит онлайн?

Як отримати гроші в кредит онлайн: вимоги

Компанія Бистрозайм не має суворих вимог до своїх клієнтів. Кредит модуть взяти люди різного рівня доходу й різного соціального становища:

• пенсіонери;
• студенти;
• люди, які мають погану кредитну історію;
• клієнти, які працевлаштовані не офіційно;
• безробітні.

Щоб оформити кредит онлайн, не потрібно багато документів. Достатньо мати паспорт та ідентифікаційний код. В цьому - найбільша перевага кредитування онлайн. Якщо для оформлення кредиту в банку потрібна довідка про доходи, поручителі і т. д., то для онлайн-кредитування це зовсім не потрібно. Гроші дають у позику без наявності довідки про доходи і без поручителів. Це значно полегшує процедуру оформлення кредиту і пришвидшує її, економлячи ваш час та енергію.

У компанії Бистрозайм кредит дають людям, віковий діапазон яких становить від 21 до 75 років. Клієнт повинен мати мобільний телефон та електронну пошту. Також необхідна банківська кртка, на яку будуть зараховані кредитні кошти.

Як бачите, вимог мінімум, а можливостей - максимум.

Як оформити кредит онлайн?

Процедура оформлення кредиту онлайн складається з таких етапів:

1. Потрібно зареєструватися на сайті компанії і створити особистий кабінет. Також, якщо ви маєте таку можливість, ви можете оформити заявку безпосередньо у відділенні компанії Бистрозайм.
2. Далі потрібно вказати суму кредиту й дату, до якої ви повернете гроші, взяті в позику.
3. Наступний крок - заповнення анкети, у якій потрібно вказати особисту інформацію (місце проживання, сімейний стан і т. д.).
4. Завершальний етап - очікування рішення про надання вам грошей в кредит. Рішення приймають впродовж 15-20 хвилин. У разі позитивного рішення гроші одразу зараховують вам на картку.

Негативне рішення буває вкрай рідко. Можливе воно, якщо під час заповнення анкети ви допустили помилку, якщо ви повернули попередній кредит менше місяця тому, якщо ваша банківська картка вже не дійсна, якщо ви не піднімаєте слухавку, коли до вас телефонують із компанії.

Оформіть кредит онлайн прямо зараз - упевніться в усіх його перевагах самостійно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.