На Волині експрес-тести виявили коронавірус у двох людей, чекають остаточних результатів з Києва

На Волині експрес-тести виявили коронавірус у двох людей, чекають остаточних результатів з Києва
Розповіли про ситуацію із запобіганням поширення коронавірусу на території Волині станом на понеділок, 23 березня. Про це йшлося під час брифінгу в ОДА.

Заступниця голови облдержадміністрації Тетяна Щербак зауважила, що станом на 12:37 23 березня у жодного пацієнта в області не підтвердили коронавірусу. Проте очікують остаточні результати двох пацієнтів, у яких експрес-тести у Луцьку показали позитивний результат.

Нагадаємо, у суботу, 22 березня, стало відомо про перший випадок виявлення захворювання на COVID-19 у Луцьку експрес-тестом у мешканця села Липини Луцького району. Чоловік є співзасносником відомого на Волині підприємства, приїхав з відпочинку у Франції і мав відповідні для коронавірусної інфекції симптоми.

Деякий час він перебував на самоізоляції, згодом відчув симптоми та здав матеріали для тесту. Наразі аналізи чоловіка відправили на полімеразну ланцюгову реакцію у Київ, що дасть остаточні результати.

За інформацією видання, експрес-тест показав інфікування коронавірусом і у іншого співзасновника цього ж підприємства, який був разом з колегою на відпочинку. Наразі очікують результатів зі столичної лаболаторії.

В ОДА зауважують, що нині у Волинській області є 11 осіб із підозрою на COVID-19.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"... станом на 12:37 23 березня у жодного пацієнта в області не підтвердили коронавірусу."
а нижче нагадуєте про мужика з Липин, в якого знайшли коронавірус...

ото вже новини, перечитуйте перед тим як публікувати
Відповісти
А як перевірити чи ти перехворів цим вірусом. Для молодих людей симптоми схожі з грипом. У лютому все таки була за кордоном, контактувала із групою китайських туристів. Після чого по поверненню через декілька днів сильно захворіла. За звичай знаю медицину, яка ефективна для мене, але на цей раз просто "накрило"...так як не використовую ліки з України, через велику кількфсть фальсифікатів, та італійська медицина також важко долала це сильне підвищення температури. А те, що почався кашель, що за 25 років не траплялось ( це для мене був основний атиповий симптом, який трішки занепокоїв) взагалі було дивним. Але великі дози малини +клюква, такіпірін та такіфлюдек+ за рекомендацією вже покійного лікаря з інфекційної, який порадив яка медицина підходить для мого горла, за тиждень одужала. При цьому щодня ходила на роботу, адже "смерть" є у нас поважна причина, щоб не прийти до праці...То як же тоді дізнатись чи є в організмі сліди цього вірусу ( було б добре перехворіти)! Він же з минулого року був, просто замовчували. А в Тернопільщині що робилося!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині експрес-тести виявили коронавірус у двох людей, чекають остаточних результатів з Києва
23 березень, 2020, 13:03