Розмальовки для дівчаток*

Розмальовки для дівчаток*
Дівчата з самого дитинства полюбляють все, що пов’язано з принцесами, ляльками, барбі. Можна не тільки побавитися з ними, а й провести час з користю та розфарбувати улюблених персонажів. Чарівна подорож з принцесами може бути цікавою, пізнавальною та захопливою. Така розвага сподобається і зовсім маленьким, і дорослим дівчатам.

Переваги та особливості розмальовок

Розмальовки для дівчаток у широкому асортименті представлені на сайті yakaboo.ua. Можна підібрати та замовити будь-який варіант для вашої принцеси від 3-х до 12 років (до підліткового віку).

Представлені розмальовки у вигляді:

• книжок по фільму;
• мега-розмальовок;
• наборів з наліпками.

Малювати можна олівцями, фарбами, фломастерами, пальчиковими фарбами та водою. Такі формати дуже корисні для розвитку дитини.

Основними перевагами розмальовок є:

• формування витривалості та наполегливості;
• навчання бути акуратними;
• розвиток та вивчення кольорів, а також можливість їх різного поєднання;
• розкриття художнього смаку та навичок;
• проява фантазії та самовираження.

Ви можете допомогти донечці розмалювати картинку або дозволити їй самій проявити свою фантазію. Перші малюнки дуже приємно вражають та залишаються у нашій пам’яті надовго. Тому з самого раннього дитинства дітлахам треба пропонувати не тільки розвиваючі іграшки, а й давати розмальовки. Вони допоможуть правильно тримати олівець та отримати корисні звички, які знадобляться у майбутньому.

Не треба заставляти дитину розмальовувати, якщо вона не хоче цього робити. Це має бути добровільно та у грайливій формі, тоді ваша донечка зможе з захопленням сидіти та малювати не одну годину. Якщо зараз дитина не має бажання, запропонуйте їй пізніше, через деякий час.

Коли і які розмальовки краще купити?


Коли вашій дитині виповнилось уже три роки та вона до того часу ще не мала бажання малювати, ви можете придбати пробну першу розмальовку. Вибирайте згідно з вподобаннями вашої дитини.

Для самих маленьких розроблені такі формати, щоб було зручно і цікаво малювати. Для більш дорослих дівчат на друкованих сторінках можна знайти не тільки зображення принцес, а й цікаві розповіді про них.

Звісно, жорстких вікових меж немає, якщо донечка цікавиться раніше трьох років, то ви можете дозволити їй зробити перші спроби, навіть якщо вони вийдуть не дуже вдалими.

Якщо ви купуєте на подарунок, то краще орієнтуватися на рекомендовані вікові норми, вони вказані на кожному товарі.

Щоб принцеси та ляльки на малюнках ожили, треба увага, бажання, кмітливість, творче натхнення та гарний настрій. Дитина власноруч зможе створити власну казкову історію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.