У Луцьку протестом під будівлею СБУ підтримали Сергія Стерненка. ФОТО

У Луцьку протестом під будівлею СБУ  підтримали Сергія Стерненка. ФОТО
У Луцьку відбулася акція на підтримку активіста Сергія Стерненка.

Акція відбулася біля будівлі управління Служби безпеки України у Волинській області. Про це повідомила Наталія Усатенко на своїй сторінці у фейсбуці.

Активісти увімкнули на проекторі світлину Стерненка з написом «Руки геть від Стерненка» та «Маю право на самозахист».


Такі ж акції відбулися у Києві, Одесі, Львові, Дніпрі, Херсоні,і Івано-Франківську, Харкові, Тернополі.

"Сьогодні вийшли зі спільною вимогою — руки геть від Сергія Стерненка, кожен українець має право на самозахист. Дякую кожному, хто долучився до акцій. Дякую всім, хто лайкає/репостить, пише пости на підтримку та розповідає і пояснює іншим, чому кейс Сергія — це про кожного з нас", - йдеться у дописі.

Довідка:

Сергій Стерненко — український активіст, колишній очільник одеського «Правого сектору». Відомий завдяки організації та участі у протестних акціях, зокрема бойкотах виступів українських артистів, які їздять із виступами до Росії, та російських артистів, котрі підтримують збройну агресію на сході та окупацію Криму. Він виступав і проти забудови частини території Міського саду Одеси – Літнього театру. Тоді йому висунули підозру в організації масових заворушень. У квітні 2018 почав працювати над створенням в Одесі громадської організації «Небайдужі». Зараз живе в Києві.

Сергій Стерненко подав до суду скаргу на бездіяльність НАБУ, відтак Вищий антикорупційний суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро України розпочати справу проти генеральної прокурорки України Ірини Венедіктової щодо можливого недекларування майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Убийца должен сидеть в тюрьме. Его некогда активность (или героизм - если кто хочет так называть) не должна быть иммунитет ом против карающего меча правосудия
Відповісти
Зашкварчало. А чому немає фото протестувальників чи прізвищ організаторів акції підтримки чи виступаючих? Трошки стрьомно?
Відповісти
А де обличчя? Чи відео акції???
Відповісти
Його місце як і сотень інших безробітних "активістів" на нарах. Чувак після сутички пробіг 100м і зарізав своїм ножем іншого в серце. Кількома експертизами підтверджено. Які акції? Хто його захищає? Ті, хто поради під амністію від криміналу бо примазались до майдану? Саме кримінальні справи позакривали за вбивства і грабіж, а не як всі думають за те, що воно стояло на майдані. Посадити спочатку цього клоуна, а потім всіх хто влаштує "акції". Там кожного є за що.
Відповісти
Служба Божа захищає свого скаженого пса, який дуже багато знає? Вгадайте, яка його подальша доля, якщо не сяде?
Відповісти
Купа експертиз підтвердили що це не самозахист , коли у нас почне вершити правосуддя суд а не активісти ?
Відповісти
Підозра - суд - в'язниця!
Відповісти
Скільки ФСБУшних ботів набігло проти українського патріота, який обороняючись завалив ватніка. А по логіці ФСБУшників мав чекати, як баран поки його заріжуть.
Відповісти
Ти точно ДОДІК)))
Відповісти
Він вбив батька 3х дітей, учасника ато. Сам же не воював, а тільки в акціях дуркував.
Відповісти
Він вбив батька 3х дітей, учасника ато. Сам же не воював, а тільки в акціях дуркував.
Відповісти
Судя по комментам читатели посещали ютуб-канал Шария?!! Нука признавайтесь кто вы такие? фамилия и паспортные данные - мы всех перепишем и запомним )))
Відповісти
Ви теж дивитесь Шарія, якщо знаєте про що його репортажі?
Відповісти