Онкохвора волинянка, яка самотужки виховує доньку з інвалідністю, потребує термінової операції

Онкохвора волинянка, яка самотужки виховує доньку з інвалідністю, потребує термінової операції
Ковельчанці Ірині Куяві, яка сама виховує доньку з інвалідністю, збирають кошти на терміову операцію із заміни кульшового суглоба.

Про це повідомляє "КовельPost".

Жінка має діагноз: вторинний мієлодиспластичний синдром, рефректарна анемія. Саркома м'яких тканин правого стегна. Зараз Ірина пересувається лише на милицях.

Завдяки благодійним коштам, які вдалося зібрати на початку цього року, Ірину прооперували - зробили ендопротезування правого кульшового суглоба. Аби отримати можливість самостійно ходити та влаштуватися на роботу, їй необхідна ще одна операція - ендопротезування лівого кульшового суглоба. Після першої операції (вочевидь через зміщення тазу стала дуже боліти ліва - неоперована нога)Ірини потрібно терміново міняти кульшовий суглоб на лівій нозі, ставити пластину.

Ціна суглоба 70-75 тисяч гривень. Пластини - 10-12 тисяч. На ліки на операцію необхідно ще 15 тисяч гривень. Вартість лікування постійно коливається в залежності від курсу долара.

Наразі уже зібрано 45 тисяч гривень. Необхідно ще зібрати 55-60 тисяч гривень. Тож рідні та друзі Ірини звертаються з проханням про допомогу у зборі коштів.

Допомогти жінці знову стати на ноги та отримати можливість повноцінно жити та виховувати доньку може кожен, перерахувавши будь-яку суму на рахунок Ірини Куяви.

Номер картки банку Приват: 5168 7574 0949 5597

Номер телефону Ірини - 068 573 16 39



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Онкохвора волинянка, яка самотужки виховує доньку з інвалідністю, потребує термінової операції
11 травень, 2020, 20:30