Луцька міліція підвозить і гріє бомжів

Луцька міліція підвозить і гріє бомжів
Луцький міськвідділ міліції розпочав масштабну операцію під гаслом «не дай замерзнути людині» - бійці патрульно-постової служби та «Беркуту» підвозять безхатченків до пункту обігріву.

Про інформує СЗГ обласного управління МВС.

Для недопущення відмороження та загибелі людей працівники міліції, котрі забезпечують охорону громадського порядку, під час несення служби відвідують місця, де можуть бути безхатченки. Вони інформують людей, де розташований пункт обігріву.

«Найбільш незахищеною категорією громадян у таку погоду стали безхатченки та особи, які ведуть аморальний спосіб життя, а подекуди навіть живуть під відкритим небом. Вони шукають притулку на автостанціях міста та залізничному вокзалі. Бувають випадки, коли безхатченки засинають прямо на зупинках міського транспорту», - кажуть правоохоронці.

Окрім інформування, міліціонери безплатно підвозять усіх охочих до пункту обігріву, де кожному за потреби надають допомогу: топлять пічку, готують їжу та гарячі напої.

«Сюди можуть завернутися за допомогою не тільки люди без постійного місця проживання, а й усі, хто хоче нагрітися. Буває, що за добу сюди приходять понад 200 осіб», - розповіли міліціонери.

Як зазначають працівники роти міліції особливого призначення «Беркут» та роти патрульної служби міськвідділу, за добу доводиться доправляти в пункт обігріву близько 30 осіб.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мороз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що вони ще можуть, тут великого розуму не треба. А от справу якуст розкрити то недочекаешся, можуть тільки закрити.
Відповісти