Клімчук розповів, як Колісник платитиме за високу посаду

Клімчук розповів, як Колісник платитиме за високу посаду
У Ківерцях 6 лютого представили новопризначеного голову райдержадміністрації Зіновія Колісника.

На цю посаду, нагадаємо, він призначений розпорядженням Президента від 3 лютого.

На представлення нового керівника району прийшли майже всі працівники управлінь та відділів РДА.


Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук передусім розповів, чим надалі займатиметься попередній голова райдержадміністрації Леонтій Кричкевич.


За словами губернатора, в області створюють новий орган – «об’єднану інспекцію всіх аграрних справ».

«Толком самі не знаємо, що це має бути, але щось таке велике і грандіозне з величезними повноваженнями, набором функцій, від штрафів до подяк. Я прийняв рішення попросити Леонтія Кричкевича очолити цю роботу в області, враховуючи його величезний досвід, сиве волосся і бездоганний послужний список. Робота і життя продовжується», – сказав Клімчук.

Губернатор додав, що через це рішення він був змушений просити Президента, аби той звільнив Кричкевича, «бо на двох стільцях сидіти не можна».

Потому Борис Клімчук розповів уже новопризначеному голові Ківерцівської РДА Зіновію Коліснику, що на цій посадці його чекає серйозна і відповідальна робота, бо це один із великих районів області. До того ж тут попереднім керівником, наголосив губернатор, високо підняті стандарти.


«Тому працювати буде непросто. Тим більше, що вчитися немає часу. Однак в районі сформована дієздатна управлінська команда. Крім морально-вольових якостей, треба хист дипломата», – сказав Коліснику Клімчук.

«Ти попав. Зовсім інший спосіб життя, на виду постійно у людей. А людський осуд – то тут мінімальний податок, який платить кожен з нас за те, що він в телевізорі, на газетних шпальтах, в розмовах. Зіновій Богданович, ти починаєш його платити з сьогоднішнього дня», – наголосив волинський губернатор.

Клімчук обняв по черзі Леонтія Кричкевича і Зіновія Колісника, а присутні довго стоячи аплодували своєму колишньому начальнику. При цьому багато людей в залі плакали.

Не втримався від сліз і сам Кричкевич. У своєму прощальному слові він дякував за роботу своїм підопічним, пресі та усім, з ким доводилось співпрацювати.

Слова вдячності Леонтію Кричкевичу висловив і голова Ківерцівської райради Михайло Марчук. Також на пам'ять він подарував йому портрет з бурштину.

Нагадаємо, що Зіновій Колісник є молодшим сином начальника Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства, депутата облради Богдана Колісника.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До чого це "розводілово"? Звільнити Кричкевича, щоб дати йому іншу посаду!!!
Хто в це повірить? Просто вибори наближаються і в такому "бютівському" районі потрібен більш різкий керівник, який за командою буде робити все що скажуть...
Відповісти
ой таваріщі. думаю наближається буря. всі своїх синків пхають. я в шоці
Відповісти
Останні новини
Клімчук розповів, як Колісник платитиме за високу посаду
06 лютий, 2012, 12:55