На «Ніч у Луцькій тюрмі» підіслали провокатора, ‒ «Національний Альянс». ВІДЕО

На «Ніч у Луцькій тюрмі» підіслали провокатора, ‒ «Національний Альянс». ВІДЕО
На захід "Ніч у Луцькій тюрмі" підіслали провокатора, - кажуть в "Національному Альянсі".

"Провокатор на заході "Ніч У Луцькій тюрмі" злякався, коли хлопці, одягнуті в форму НКДВ, звинуватили його у буржуазному націоналізмі та присудили розстріл і втік, - написала у Facebook голова ВМГО "Національний Альянс" Майя Москвич.

Нагадаємо, в ніч з 22 на 23 червня відбувалася "Ніч У Луцькій тюрмі", основною метою якого було вшанування розстріляних в’язнів, для створення відповідної атмосфери захід відбувався з елементами реконструкції.

"Ми запропонували всім охочим провести одну ніч в тюрмі та на собі відчути що таке сидіти в камері. Як то кажуть без провокаторів не обійшлося", - пише Москвич.

За її словами, перед початком заходу серед учасників організатори зауважили трьох осіб, які поводили себе наче підіслані особи.

"Пізніше мені сказили, що двоє з них вийшли з міліцейської автівки, тільки у цивільному. Мій заступник підійшла до них і з натяками, що ми знаємо хто вони попередила – що якщо вони все таки вирішать піти на захід – їх з тюрми до ранку не випустять. Порадившись вони вирішують делегувати на захід тільки одного (інший лишається сидіти в машині міліції в цивільному)", - стверджує керівник "НацАльянсу".

Перед входом в тюрму хлопці, одягнуті НКВДистами, вишикували всіх під стіною і почали заводити у камеру, перед цим, аби "занурити людину" в 1941 рік, на кожного "заводили справу".

"Нашого особливого учасника звинуватили у націоналізмі і приписали розстріл, після чого закинули у камеру де не було стільців і зручностей. У камері він робить кілька дзвінків і за хвилину починає просто тікати звідти. Щоб в ночі ні в кого не виникло бажання до нас ще когось підіслати – ми вирішили відразу трошки провчити міліцію, взяли за руку провокатора і пішли здавати його тим, хто його привіз. Далі все на відео", - пише громадська активістка.



"Як він прозвітував керівництву про те, що там робиться можна тільки догадуватися. Яка його функція мала бути на заході не важливо, важливо те що на такі міні-зходи структури починають підсилати людей. Це низько для тих структур і черговий сигнал для нас – ми стрімким темпом йдемо в минуле, до тоталітарної системи", - каже Майя Москвич.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 105
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ого, піймали особливо небезпечного шпигуна Моссаду. Хвала цій хвацькій жіночці за те, що перебдєла!
Відповісти
Замовні коментатори з адміністрації часу не гають - он скільки настарались. Причому варто підмітити кілька характерних деталей, які свідчать про те, що строчать в основному кілька людей.
Відповісти
туди ніхто не заходить, той з цікавості всунув носа то й раді старатись, а то ніхто й не знав би що якісь"герої" засідають.Позор такому альянсу.
Відповісти
Бидло - воно й на всіх континентах бидлом лишається. Це стосується усіх тих, хто за кілька гривень поливає брудом співвітчизників, прогинаючись під владний апарат. До чого допрогинаєтесь? Подобається стан речей в країні? Іуди українського народу.
Відповісти
Альянс попіарився лишній раз) Параноїдальність - це страшна хвороба!
Відповісти
Я скажу одне - зважаючи на те, що менти підсилають своїх пронир в кожен куток - ми йдемо до тоталітаризму семимильними кроками. Чи злочинці закінчились, що молоддю тепер зайнялися? Також є відомим той факт, що певних працівників держструктур "навантажили" додатковою роботою - коментувати на інет-ресурсах, "втоптуючи" неугодних в грязюку, цим самим формуючи негативний імідж у останніх. Про це варто пам"ятати. Про цей захід можна дізнатись з записів сторонніх людей, які його відвідали, під основною новиною заходу.
Відповісти
"Чи злочинці закінчились, що молоддю тепер зайнялися?" - а ця влада хіба займається злочинцями??? вони самі їх плодять і множать.
Відповісти
чим вже вони там займаються, що міліції потрібні - кучка неудачників, які на себе увагу хочуть привернути.
Відповісти
Вашу увагу чимось же привернули )Так само, як і решти коментаторів. Інакше чому ця новина в топі по коментарях? Не смішіть людей, все і так ясно - хто прийшов і спалився і хто зараз з піною біля рота захищає "своїх".
Відповісти
цирк.
яке правопорушення здійснила та людина?
телефонувала? це злочин? захтіла вийти - може в нього клаустрофобія? порушувала громадський порядок?
менти...лохі виходить, чи що?
Відповісти
уваги мало цим альянсівцям. бджілка Майя - зірка інтернету.Такого чувака підхопила!!!! А він взяв і втік. Чимось не вийшла....
Відповісти
Москвічка - супергерой!!!
Відповісти
думала чувака зловить і я б од такої втік
Відповісти
Я Вам скажу альянсовці - самі ще ті провокатори! Це аура Гузя не дає жити їм спокійно! Постійно провокатори та переслідувачи меріщаться)
Відповісти
Хлопець схоже взагалі проходив повз, а його зразу провокатором нарекли. Там у тюрмі певне всі свої були, Альянсівці, а щойно побачили невідоме обличчя відразу по під руки чужака. Питання до відео - хіба можна розповсюджувати чиїсь персональні дані? Треба було відрізати шматок де хлопчина адресу вказує.
Відповісти
З персональними зальот вийшов. Тюрма їм всім тепер)))
Відповісти
Зрозуміло, що свої!!! Хто б туди ще пішов?
Відповісти
Бред!
Идиотизм высшей пробы.
Відповісти
Бред, он и в Африке - бред.
Відповісти
Тяжелые у вас там наркотики...
Відповісти
ну це вже реально маразм))
Відповісти
Мєнти вже взагалі обуріли, паляться шо немає бути. Привезли пацана на своїй машині, заставили зірвати захід, а потім ще признаються, що його знають.

Це вже повний абзац, завтра в себе вдома про Януковича щось скажеш і до тебе прийдуть.
Відповісти
кому ти треба, точно, як і той альянс.Зірвати можна штани, а захід, якщо він є - відбудеться.
Відповісти
Підкажіть що то за кадр, якого зловили? Кажуть, що навчається в міліцейському училищі в Сокиричах. Є хто хто може підказати?
Відповісти
Знаю я його. Ніяким чином він із міліцією не зв"язаний. А окремим особам потрібен психіатр
Відповісти
Дійсно разом навчаємось в Сокиричах, в нас тепер нова форма - майка, шорти та уставні шльопанці.
Відповісти
Придурки - він торговий мерчик Ідіоти.
Відповісти
можеш блоху у себе на зловити.Підказати можу:-вчитись іди.А ще дивись аби тебе ніде не зловили.
Відповісти
він торговий..... колишній колега... 100% з міліцією не пов'язаний....
Відповісти
ха-ха-ха. але ви всі і підсрачники ригіанальські.
Відповісти
За ФаренгЕйтом-неук!!!
Відповісти
саме ти один з очільникі, шкурка продпжна,повія коментаторська) на трасу краще стань, там платять більше)
Відповісти
Провчити міліціонера?!! Ви в своєму розумі? Провчіть ще армію, СБУ. Якби вам було б по 14 років – вашу поведінку ще можна було б пояснити і мотивувати, а так...
Відповісти
Оце ж дурниця, слів немає. Маразм крєпчяєт)
Відповісти
Мєнти і гопота. Скоро як в Миколаїівській області виведуть чоловік зі сто і будуть мочити.
Відповісти
ту дівку недалеку? Людей по дорозі ловлять, бо хто ж до них нормальний зайде? ПАРАНОЇКИ,,,
Відповісти
Москвич здохни падла провокаторська!
Відповісти
І коли це у торгових агентів є час поєднувати дві роботи...
Відповісти
Скажу вам, Альянсійвці чесно. Той молодий чоловік не здійснив правопорушень ніяких, на відміну від вас. На його місці, я б прийла до міського відділу та написала заяву на вас, зокрема на Москвич, адже тут порушені права людини. не можна в інтернет викладати персональні дані людини без її згоди. А ще, правду написали у коментарях - ВАМ ПОТРІБЕН ПСИХІАТР, адже це явні признаки параної.
Відповісти
побачила гарного хлопця та не знала як прицепитись. А може вже дійсно паранойя. Я б до такої навіть не підійшов.Скоро по вулиці не пройдеш, а щоб кудись заглянути то й годі, всякі соплячки чіпляються.
Відповісти
Це не паранойя- це бажання слави.
Відповісти
Та все правильно вони зробили, найменші дії уродів в погонах потребують висвітлення в ЗМІ. Тільки на цьому сайті новину переглянуло 600 відвідувачів. Далі підуть депутатські апити до прокуратури і т.д.
Відповісти
зробили? Я б у суд подав.А по морді як дадуть, то до кого біжиш, не до уродів в погонах? А що він зробив, нехай скажуть, що на честь тої шмаркачки позарився? Що в тих маразматиків підслуховувати? А може є що, то дійсно тепер незай зацікавляться певні структури, бо чого людей на вулиці хапати, значить є що приховувати.
Відповісти
а ти так до нього в Голівуді підійди???????????ви всі круті коли менти біля вас!і доречі непар людям мозгі,це твій хлопець,з яким ти вчора відпочивала на озері!
Відповісти
наявність провокаторів і ,як їх там називають, здається, "насєдкі" чи як??, це неодмінна умова роботи органів, що тут дивного, а якщо це поліціонер, то це була просто практика, потім йому поставлять зачьот чи ні. Скоріше ні, бо проколовся, не вміє себе правильно вести у відповідному середовищі. ай-яй-яй)))
Відповісти
калян ти мабуть наївний хлопчик,який смокче мамину.......це проста провокація,ця подруга що веде ніби провокатора -насправді це її хлопець.а ви дурні вірите!!!!!!!!
Відповісти
температуру міряв?
Відповісти
Слава Україні.Мої побратими чому придумали такий дешевий піар.............вже немодно ментів підставляти краще б якогось прокурора вцепіть!а ле кішка тонка!!!!!!а ще патріотами називаєтесь!
Відповісти
Я знаю цього хлопця. Ніякий він не мент і не був ним ніколи і ніколи не буде. Такщо Майя трохи перестаралась
Відповісти
Альянсівці-то реальні параноїки. Пам"ятаю ці вічні розмови, як їх начебто всіх прослуховують. Ще й шифрувалися з телефонами. І ще-вивчить матчастину, провокатор це той, хто на щось провокує. Навіть якщо погодитися з гузівською паранойєю, і вважати того хлопця мусором, що ж він такого спровокував? Приступ паранойї у підгузників? Так це їхні особисті проблеми, Шимонович у поміч.
Відповісти
Сергію, ще не відпрацював Степанову зарплатню чи перейшов на ставку?
Відповісти
Я б на місці хлопця подала до суду.А ваш дешевий піар нікому не потрібен. Тепер якби хтось і хотів ознайомитись з вашою програмою, то хіба розумово відсталий.Дівчині бракує уваги молодих людей, воно й не дивно: ні вроди ,ні професійної хватки, що ж таким мишкам ще робити, як не проходячих мимо ловити.
Відповісти
і справді гарненький))))))). А оцій дівчині слід спрравді знайти кращий спосіб знайомитись)
Відповісти
Насправді це був не сбушник, а справжній нкведист. Мая не глибоко копає. В них руки набагато довші, ніж можна собі уявити. Я навіть думаю, що сама Мая провладна підісланка, що стежить за розвитком націоналістичного руху в Луцьку. Це, мабуть, в неї таке було випробування - здати свого.

Дєржись, Москич, за нами Москва - отступать нєкуда!
Відповісти
Просто-СУПЕР!!! ПІДДЕРЖУЮ "НІЧО"
Відповісти
Вельмишановні альянсівці досить уже позоритись, ваша структура шита фіговими нитками, ваша структура просто не несе собою змісту, ви не робите нічого абсолютно!
захотіли в тюрмі без світла посидіти от і молодці на що ж на звичайних громадян накидуватись.
не новина а просто маразм, при чому "якісний" маразм!
Відповісти
неадекватною дівчину і раджу хлопцеві подати до суду. Яке право мали тримати за руку людину, яка не чинить опору? Яке право транслювати адресу в соцмережі? ДО СУДУ за приниження гідності.
Відповісти
б посадити на ніч до тюрми, аби про мораль поведінки подумала. От альянсік, нове обличчя - ПРОВОКАТОР. Згоден - подайте до суду. Розголошення персональних даних, а такж на відео зображено, як хлопця тримають за руку.
Відповісти
А як ще пропіарити акцію, на яку приперлося з десяток невдах? Ну звичайно, знайти ворога!!!
Відповісти
Мент - дебіл! Гнати таких в шию!
Відповісти
тебе за волосся потягнули і репетували що зрадниця, що б ти робила?
Відповісти
кого тягнув за волосся і кричав що зрадник. мент сам підтвердив, що його знає. а той впав на мороз. а чувак, який стояв в цивільному біля машини спочатку теж був з "затриманим" , хотіли вдвох прийти на захід, але отак.
Відповісти
ТО ВИХОДИТЬ,ЯКЩО МЕНЕ ЗНАЄ Коля років з 10,а 2 роки зараз він мент,то я теж тепер-мент7Чи при зустрічі він має сказати,що мене не знає?
Відповісти
я вам хочу сказати. смішно читати коменти 5 людей, які за 50 сам і петь пишуть про те, як не правильно зробили члени Нацльянсу. ці москалі вже захарили. йдіть по чорницю в ліс!!!
Слава Україні!
Відповісти
хай собираєця в лісі де мєнти і люди не ходять. Героям слава!
Відповісти
ПІДДЕРЖУЮ!Але хлопець нівчому не винен
Відповісти
чистої води піар! але вони правильно роблять - зло знищують в зародку, щоб ні в кого навіть думки не виникало провокувати ) хтось перед тим, як йти на їх акцію з провокацією має десять разів подумти - буде стільки шуму - що краще не чіпати! Своєрідна форм захисту і зовсім правильна! Хто б що не писав - молдці, якщо дають відсіч таким лохам - дадуть відсіч всім!
Відповісти
розковиряли гімно аби засмерділо.Хто коли чув про той довбаний альянс? Кого там мєнтам охороняти- ту присоску, що вчепилася в перехожого, що з цікавості заглянув що діється? Ще чемний парубок попав другий би й по іншому міг відчепитись.Подивіться на представника партії і ясно що за партія. Всі недорозвинуті в соцмережу пхаються.
Відповісти
прохожий а якби ти опинився на його місті?якби тоді заговоривби?
Відповісти
не люблю не тех не этих. как вообще и тем и другим флаг в руки.
Відповісти
Сказал, как отрезал)Все четко, поддержую.
Відповісти
передітий ригіанал
Відповісти
чого? бо в синьому був?
Відповісти
Я ментов і так ніколи не любив. А тепер бачу що не тільки вони мудаки...Тепер і цих напівфашистів теж буду недолюблювати. Чому вам не живеться спокойно? ГЕРОЯМ СЛАВА!
Відповісти
А вам це не нагадує НКВД? Занадто пройнялися духом тих часів))) Може тому, що в нього футболка "регіональна" (голубого кольору). Якби років 70 назад, зразу до стінки поставили б, а не вели до ментів))))))))))
Відповісти
Я теж бачила, що цей затриманий на початку заходу тусив з чуваком, який стоїть в цивільному біля ментів. Та й приїхали вони на машинці з синіми номерами). Тепер скажете, що звичайний перехожий?
Відповісти
То в тебе локон розкрутився. Затримують за злочин, а це так, дівчині не відмовив.
Відповісти
Поясніть мені "тупому", в чому "провокація"? Може він їм в камері повітря зіпсував і втік? А в машині була виварка з вареним горохом...
Відповісти
З цією пальнутою навіть менти не сперечаються роблять те що скаже. Самі себе насадили на кол, ви мені очі відкрили цим відео. Шкода мені вас і дитину свою до вас більше не пушу
Відповісти
дійсно пальнута. Мєнт, не мєнт- яка різниця, а ви точно придурками себе показали. Ой, секрет великий - парочка малахольних в войнушки граються, НКВДісти фігові, вас би туди дійсно посадили, то в штани б наклали.Секрет великий, правда, самі не знаєте який ,так бережете.Ви тим мєнтам треба, як зайцю п'ята лапа.МАНІЯ....ФОБІЯ МОРАЗМ.
Відповісти
Прочитав статтю, подивився відео і аж зрадів, бо здалось, ніби в місті нарешті з'явились люди, які здатні чинити опір цій системі! Підтримую обома руками дівчинку з відео та організацію! Молодці! Сподіваюсь,що вам все вдасться і ми разом наведемо порядок в країні!
Дуже прикро було читати коментарі людей, які досі живуть в рожевих окулярах і не здатні зрозуміти, що всюди, на кожному кроці цей режим готує нам всілякі підступні провокації. І це не маразм чи параноя, а, на жаль, взято з власного досвіду!
Відповісти
Ага, такі патріоти з'явились, чим тільки матінку-Україну прославили ? Про засновника , який в депутатах уже, поцікавтесь, а чи й так знаєте. Дарма мєнти ніде не ходять.
Відповісти
А якщо ходять, значить відчувають небезпеку, тому і намагаються тримати під контролем з усіх боків.
Відповісти
щільніше засновником та дурницями, які крім піару нічого суспільству корисного не принесли. Всі заходи, які чомусь повчають, мають бути відкриті кожному. А небезпека може бути від них суспільству, а не якимось "мєнтам". Кожен щось засновує, аби потрапити в депутати, а далі... ОСОБИСТИЙ ДОСВІД, РОЗЧАРУВАВСЯ.
Відповісти
піддержую "гостя" ,побільше б таких...Тут ідеться мова за тоталітарну систему.
Відповісти
по черепку вальнуть то ти до піарщиків лети. ті поможуть .галасу буде. а що ще треба?
Відповісти
дійсно маразм. Що там закритого, якщо заходить хто хоче. Я міліцію теж не люблю, але вискочок ще більше зневажаю, а хлопець вів себе пристойно.Тим більше, якщо ви маєте власний досвід, то знаєте, як би себе вели "НКВДешники".
Відповісти
тої нечисті, що й сама не знає що проповідує. А у міліції повинен бути відкритий контроль за такими піарщиками. Мало чого там собі надумають.Одне одного ув'язнювали б, та й знали б атмосферу минулого. Я б взагалі заборонив займатись цими дурницями, нехай історію вчать краще. Якщо не хочуть, аби люди знали ,чим вони займаються, то тоді ДІЙСНО, що вони таке секретне проповідують? Це ж суспільству щось хотіли показати, ТОДІ ЩО ? А батькам порада краще дивитись за діяльністю своїх чад.
Відповісти
в чому провокація бо щось нічого не ясно. хто що взагалі колись чув про ту громаду? що проповідують? чого галас такий? тут людину вбивають то так не шумлять.
Відповісти
того що й хотіли бо хто чув про тих неудачників.
Відповісти
Досить піаритись на костях полеглих!
Відповісти
у цієї маї манія величі.від гузя понабралась брєдвих ідей
Відповісти
Забули приказку - не чіпай гівне, не буде смердіти)))))
Відповісти
сиди з такою рожею а не людей лякаїш.
Відповісти
Що то за спец операція? Що міліція на авто їх охороняє, Може наркоту по районах ділили? А тут лівий хлопак зайшов, аби що зайве не побачив,Якщо нема ніякого секрету ,то чого за ним було бігти?Хай ходить хто хоче, Ще треба щоб міліція розібралась,чим вони там займаються,і хто їх кришує.Щоб посидіти в камері до ранку ,думаю черги немає, Кому бракує адреналіну,то нехай до любої бабки в селі попроситься у погреб.Землі у колгоспі краще візьміть в оренду "ПАРТИЗАНИ" хренові.
Відповісти
Хто і що спровокував? Проглянувши відео, нічого не ясно: Що то за шоу? Хтось пояснить? Стільки галасу незрозумілого.
Відповісти
Стояв той хлоп і дивився, почали заганяти в в"язницю і йому приспічило туди піти, не знав, напевне, що на цілу ніч... Як взнав, почав звонити і втікати, зіпсував все дійство, ось Майя його і здала ментам, як провокатора.
Відповісти
ту на ніч закрити. Їм у пісочницях гратися, а не по тюрмах шастати. Зрештою, як так хочуть. то ще й попадуть.
Відповісти
то де провокація, в тюрму на ніч не пішов? А хто б пішов? Я , на місці міліії, закрила б всіх альянсівців в Сізо, може порозумнішали б. То все від ліні, тупості і бездіяльності правоохоронних структур. Яка користь від тупої дівки ,Яка гониться за хлопаком, бо в тюрму не пішов то й провокатор. ВИ СЕБЕ ЧУЄТЕ ?
Відповісти
Люди на агресію зі сторони нацальянсу. непроф. облажались.
Відповісти
агресії багато.треба було їм почекати поки вони щось би втяли..тоді доказувати в суді..чесному суді.адресок їм підскажіть де він є..
Відповісти
але якщо не будуть контролювати, буде беспредєл. Погодьтесь, АН вів себе не найкраще.
Відповісти
ДАТИ ТИМ СЕКРЕТНИМ АГЕНТАМ МОЖЛИВІСТЬ ПІДГОТУВАТИСЬ ДО ВИБОРІВ МАЙБУТНІХ.ПАЛІГОНОМ БУДУТЬ ПОДІБНІ ЗАХОДИ.БУДЬТЕ ТОЛЕРАНТНІ.ТЕРПІТЬ .ХАЙ УЧАТЬСЯ.ЇМ ТОЖЕ КУСОК ХЛІБА ТРЕБА.
Відповісти
і організацій тьма- толку з них - 0.
Відповісти
цей альянс бере до себе всіх підряд (звісно з патріотичними поглядами) просто для масовки. Там є і підгузьнікі, і нормальні люди (ті які бачуть весь дибілізм НА), і ті яким тупо похуй на цей НА, вони там заради халявного бандеру....
в мене друг був на цій акції, розказав шо там в основному дивились фільми про УПА і т.д. і т.п. в перерві між ними була, я б це назвав клоунадою, тіпа нквдсти приходили і рвали всіх.... поважали б мертвих, чесне слово....

P.S щодо того провокатора то я особисто нічого не знаю так як в цьому не розбираюсь, але мені здається шо він просто вирішив погнати....
Відповісти
Останні новини
На «Ніч у Луцькій тюрмі» підіслали провокатора, ‒ «Національний Альянс». ВІДЕО
25 червень, 2013, 08:03