Як у Луцьку відбирали гурт на «Woodstock». ФОТО

Як у Луцьку відбирали гурт на «Woodstock». ФОТО
На українському "Woodstock'у" від Волині виступатиме гурт "Ріплей".

Вони обійшли трьох конкурентів: володимир-волинські гурти "Етнаterra" та "Тринакрія" та луцький "Ювелір", - повідомили у прес-службі благодійного руху "Серце до серця".

Відбірковий тур відбувся у пивному клубі "Оболонь" в п’ятницю, 21 червня.

Гурти представляли глядачам та журі три власні композиції. До слова, в журі були радіоведуча Вікторія Жуковська, вокаліст гурту "ФлайzZzа" Андрій Тимчук, шоумен Славко Мазурок та музикант Володимир Хомич.

Члени журі, підсумовуючи виступи учасників відбору, зазначили, що для них стали відкриттями команди з Володимира-Волинського.

Щодо луцьких гуртів, одноголосна було визнано високий рівень виступу та якість музики.

Гуртом, що найбільше відповідав формату фестивалю, за словами Славка Мазурка була "Етнаtеrrа".

Одноголосним рішенням журі путівка на фестиваль "Woodstock Україна 2013" віддали гурту "Ріплей". Глядачі, які голосували на раніше підготовлених бланках, були солідарні з журі.

Довідка

Woodstock - один із наймасштабніших і найвизначніших в історії рок-фестивалів, символ вільного і мирного співжиття, а також взаємної допомоги величезної кількості споріднених ідеєю людей.

У 1995 році для волонтерів польської акції "Великий Оркестр Святкової допомоги" (фундація "WOSP") було організовано перший польський фестиваль під назвою "Зупинка Woodstock" ("PrzystanekWoodstock").

Діяльність фонду "WOSP" під керівництвом Єжи Овсяка присвячена збору коштів для допомоги дітям-інвалідам і сиротам, а також спрямована на розвиток волонтерського руху. Фестиваль є великою подякою волонтерам за їхню працю впродовж року. Щороку у події беруть участь близько 30 музичних гуртів, почесними гостями фестивалю були Guano Apes, Papa Roach, The Prodigy, The Stranglers, Korpiklaani, Clawfinger та багато інших.

В 2011 році польський "Woodstock" відвідало близько 700 000 людей.

Цьогоріч Всеукраїнський благодійний фонд "Серце до Серця" переносить європейські волонтерські цінності в Україну. З метою віддячити своїм волонтерам за сумлінну співпрацю з фондом над зборомкоштів для закупівлі медичного обладнання для дітей та дитячих лікарень, фонд започатковує традицію українського благодійного "Woodstock`у".

Woodstock - це три днішаленого драйву, музики та свободи. Це три дні "Любові, Дружби та Музики".

Детальна інформація: http://www.woodstock.in.ua/



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дозвілля
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Угу, просто современные "The Who", Дженис Джоплин, "Creedence", Джими Хендрикс и Карлос Сантана. Постеснялись бы фест таким звучным именем называть.
Відповісти
в жюрі самі лише чмошніки
Відповісти
Ах, простіть, що вас знавця музики-фестивалів-гуртів, не взяли!
Але ж ви не прийшли б - нема ж бо в переліку гуртів Стаса Міхайлова і Джастіна Бібєра
Відповісти
гиги. Треба було взяти когось із філармонії, з хору та драмтеатру! цИнітєлєй рок-музики!
Відповісти